Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 21, 2013, 05:09 PM   #1
caser41
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Samsung Galaxy ace II x & iphoto

Ok, I may be in the incorrect thread & I have looked throughout the forums for the answer, or perhaps I have missed it:

But here is the problem. When I connect my samsung to my imac iphoto opens okay, and I can transfer the pictures over ok, but before transferring the pictures over they only show up as outlines?

Anyone here who can explain to me why, and how to correct it?

Thanks a million.
caser41 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 21, 2013, 05:50 PM   #2
chumawumba
Banned
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ask the NSA
Can you post screenshots to make it more clearer to understand?
chumawumba is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 21, 2013, 05:59 PM   #3
caser41
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Screen Shot... I hope

Hi I think I have done this right!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-06-21 at 4.56.12 PM.png
Views:	10
Size:	350.3 KB
ID:	419010  
caser41 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:04 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC