Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 17, 2013, 10:25 AM   #1
sepandee
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2007
Internet fine on all comps but iMac

I have 2 macbooks and an iMac connected wirelessly to a Linksys router that's in turn connected to a modem. The macbooks are fine, but the iMac, for some reason, gets into trouble once every couple of days or so. It seems to be random, at least from my point of view. All of a sudden webpages are not loading. Things like skype chat work, and simple pages like goole.com might load, but that's about it. Meanwhile, the macbooks work just fine and dandy.

The issue seems to resolve when I restart the modem and router. But a day or two later, or sometimes twice in the same day, it comes back.

So, network experts, what gives? How can I find the culprit and fix it?

I'm on 10.6, by the way.
sepandee is offline   0 Reply With Quote
Old May 17, 2013, 10:54 AM   #2
sepandee
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2007
And right now, for example, Facebook, hotmail, and macrumors load finel, but bbc news, ted.com, and most other websites are having trouble opening up. I just tried to open BBC and it directs me to http://api.mybrowserbar.com/cgi/erro...-east-22565405, when I get a "Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found" error.

Edit: 3 minutes later, it's loading but very slowly.

Last edited by sepandee; May 17, 2013 at 11:00 AM.
sepandee is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: Just noticed recently that on LTE I'm not getting internet, but fine on 4G. Help? kalirob99 Jailbreaks and iOS Hacks 4 Apr 22, 2014 04:06 AM
Same Win 8.1 external on TWO comps (iMac & rMBP) llirik Windows, Linux & Others on the Mac 5 Jan 4, 2014 07:05 AM
This is odd: MP 3,1 Cold Boots fine, runs fine, can't reboot MacPhotog Mac Pro 6 Nov 22, 2013 03:16 AM
Slow Internet on one Mac, fine on the other. uzit MacBook Air 9 Jan 19, 2013 01:29 AM
iPhone 5 slow app downloads via wifi, internet browsing fine ToddsterAU iPhone 2 Nov 13, 2012 03:34 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC