Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac mini

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 15, 2013, 01:39 PM   #1
laweh
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2012
Mac Mini A1176

Hi there. I disconnected the cable from my A1176 mini to phillips monitor, to use on another machine. Now that it is reconnected to the mini, i get ' no video input' message on the screen. Would appreciate any help to get up and running again.
Thanks in advance.
laweh is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 15, 2013, 01:53 PM   #2
paulrbeers
macrumors 68040
 
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by laweh View Post
Hi there. I disconnected the cable from my A1176 mini to phillips monitor, to use on another machine. Now that it is reconnected to the mini, i get ' no video input' message on the screen. Would appreciate any help to get up and running again.
Thanks in advance.
Did you restart the mini after reconnecting? Are you sure your Monitor is on the right input for the Mini? Could you have damaged the cable between them?

Edit: What I am trying to say is, "What have you tried to do, to remedy the situation?"....
__________________
MBP 8,2 15" 2.2Ghz w/ 120GB SSD + 500GB
MBA 6,2 13" 1.7Ghz w/ 256GB SSD
Mac Mini 6,2 2.3ghz w/ 240GB SSD + 1TB
Mac Pro 1,1 w/ 8 cores @ 2.66 w/ 240GB SSD
paulrbeers is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 15, 2013, 02:06 PM   #3
laweh
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2012
Only restarted after cable reinstalled. The cable worked fine on the other machine.
The adaptor from the mini to the vga cable was tight to remove.
laweh is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 17, 2013, 02:57 AM   #4
laweh
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2012
thanks all. Problem was bent pins on adaptor between mini and vga cable.
laweh is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac mini

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:47 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC