Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 30, 2013, 12:08 AM   #1
whynot83706
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Location: Phoenix, AZ
Aperture 3 - Does not want to import GPS data photos from iPhone

Does anyone know how to fix this, I am stuck at the place when i try to import iPhone GPS photos so I can assign it to other photos. I have my iPhone photos in photo stream, I did even import photos to the same Project/Folder/Smart Folder and i am simply stuck on this screen and I dont know what to do.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-07-29 at 9.52.45 PM.png
Views:	28
Size:	149.4 KB
ID:	425478  
__________________
iMac 20 - iPad 4 - iPhone 5S - TV - Nikon D7100
New Mac User - Since 11.08.2007
www.cookmagic.net
whynot83706 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 30, 2013, 01:44 AM   #2
initialsBB
macrumors 6502a
 
Join Date: Oct 2010
Your iPhone must be plugged in to your computer via it's USB cable to complete this task.
initialsBB is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 1, 2013, 05:24 PM   #3
whynot83706
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Location: Phoenix, AZ
Quote:
Originally Posted by initialsBB View Post
Your iPhone must be plugged in to your computer via it's USB cable to complete this task.
Wow, I did not even think of that ....i am so stupid
__________________
iMac 20 - iPad 4 - iPhone 5S - TV - Nikon D7100
New Mac User - Since 11.08.2007
www.cookmagic.net
whynot83706 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 2, 2013, 02:12 AM   #4
initialsBB
macrumors 6502a
 
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by whynot83706 View Post
Wow, I did not even think of that ....i am so stupid
Not your fault, nothing in that screen indicates that the iDevice must be plugged in and even the Aperture manual is very vague and doesn't say this.
initialsBB is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 19, 2014, 11:02 AM   #5
mikecorp
macrumors member
 
Join Date: Mar 2008
LOL me too.

Did not cross my mind, that I need a cable who on Earth plugs a cable into a computer.
mikecorp is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 22, 2014, 03:24 PM   #6
jacg
macrumors 6502a
 
jacg's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Apple should totally sort this out in Aperture 4. It should search photo stream automatically for Photos shot at the same date and time and automatically add that GPS data to any imported photos.
jacg is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is the best Windows software to import iPhone photos? (and delete all photos ) sagah iPhone 14 Oct 14, 2013 10:31 AM
Using GPS Track Data in Aperture NightFox Digital Photography 1 Aug 4, 2013 06:51 PM
Duplicate photos during import into Aperture 3.4.4 vastoholic iOS 6 0 May 27, 2013 02:39 PM
Best way to import photos onto new iPhone? ICON5o2 iPhone 6 Dec 12, 2012 12:32 AM
how to import photos into aperture tikaka Mac Applications and Mac App Store 1 Oct 28, 2012 10:10 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:54 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC