Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 12, 2013, 02:41 AM   #1
Radiating
macrumors 6502a
 
Join Date: Dec 2011
Forum not working in Safari

MacRumors does not work properly in Safari on the ip5 through the mobile site. It only displays the first post in any thread and makes navigation impossible.

Last edited by Radiating; Apr 12, 2013 at 03:09 AM.
Radiating is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2013, 03:03 AM   #2
justperry
macrumors 603
 
justperry's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 7 Km South of an active upside down (boat) volcano.
Works here, no problem.
justperry is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2013, 03:13 AM   #3
Radiating
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Dec 2011
That's weird, I tried it with another iPhone 5 browser (which uses the same HTML engine as Safari), and on the mobile site it works fine, but in safari, on the exact same mobile site it only displays the first post.

The desktop version works fine in safari.

Can anyone else chime in?
Radiating is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2013, 11:20 AM   #4
Comeagain?
macrumors Demi-God
 
Comeagain?'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Spokane, WA
Send a message via Skype™ to Comeagain?
Have you cleared your cache and cookies?
__________________
Questions? MRoogle it!
I support the MacRumors Blood Drive!
MR Scavenger Score: 1
Comeagain? is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 12, 2013, 03:08 PM   #5
eric/
Guest
 
Join Date: Sep 2011
Location: Ohio, United States
Quote:
Originally Posted by Comeagain? View Post
Have you cleared your cache and cookies?
Yup. Do this first.
eric/ is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 15, 2013, 06:14 AM   #6
Macman45
macrumors G5
 
Macman45's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Somewhere Back In The Long Ago
Emptying the cache should do the trick, I've been using it on my IP5 without issue earlier on.....fine on my iPad too.
__________________
..That's All Folks
Macman45 is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 15, 2013, 06:50 AM   #7
Gav2k
macrumors 601
 
Gav2k's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Close safari out of the multi task bar. Reset cookies and cache. Restart iphone.
Gav2k is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 18, 2013, 08:58 PM   #8
ucfgrad93
macrumors G5
 
ucfgrad93's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Colorado
Tried it on my wife's iPhone 5 and it works fine.
ucfgrad93 is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC