Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 30, 2012, 02:54 PM   #1
LaynieGorilla
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2011
Wifi works but symbol doesn't show on status bar

Anyone else have this problem? I have an iPhone 5 6.0.2 and connected to a new wifi access point. It showed that it was connected in settings but the 4G symbol was still showing in the status bar. I turned on airplane mode to see if the wifi was working and all and it is. Anybody know why the wifi signal doesn't show in the status bar? Anyone else having this problem?

Thanks
LaynieGorilla is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 30, 2012, 03:50 PM   #2
ml.sail1
macrumors regular
 
Join Date: Aug 2010
Location: Pittsburgh
This could be dependent upon the type of access point you are connected to. From experience, when I connect my iPhone to an Ad-Hoc network there are no WiFi bars, but it is using the wifi connection.
__________________
Late 2013 15" rMBP..............iPhone 5
Late 2012 27" iMac...............iPad air
ml.sail1 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 30, 2012, 04:08 PM   #3
LaynieGorilla
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2011
Ok thanks, that might be the case. I notice the have two access points in one house so maybe one is ad hoc
LaynieGorilla is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:44 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC