Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 4, 2013, 03:25 AM   #1
siritalks
macrumors member
 
Join Date: Oct 2011
Connecting Mac to Active Directory / Microsoft Server 2003 - issues

Hi there,

We've just received a brand new iMac running Mountain Lion. We're attempting to connect it to our Windows Server 2003 using Active Directory.

Using our local admin account we've gone into Login options, Network Account Server, Edit, Open Directory Utility, and filled in all of our details. The only tab that doesn't have any info in it is Mappings (although we have no idea where to start with this).

Anyway, it connects fine, comes up with a green light saying we're connected, but we're finding that the connection is very intermittent. It takes a long time to connect to it when we try to access files, and it also drops off occasionally. For example, one of our programs is attempting to use a folder on the network to store files, but it keeps disconnecting to the program.

Any ideas why this would be happening?

I forgot to add, our Active Directory ends in .local. I've heard that could be part of the issue?
siritalks is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Tags
active, directory, domain, server, speed

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC