Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Windows, Linux & Others on the Mac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 26, 2010, 02:41 PM   #1
mellocakes
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2010
No sound in Windows 7 after Boot Camp

Hi,


I really have tried everything that i could find on forums and blogposts about getting the right driver for the sound. But nothing works.

I have an iMac 27" from May this year, I installed windows 7 with boot camp 3.0, and did everything as described. Every driver worked, exept the sound driver. I upraded boot camp to version 3.1, but without succes, I also tried to reinstall the drivers for several times from my Leopard os x disk.

But nothing seems to work.

When I open up the configuration for the sound, the thing says there is no device founded.
I even tried other music boxes, but with no succes.

Has anyone advice?

Cheerio,

Mellocakes

(Now I remember why I choose a mac, there is no driver-rubbish. It just WORKS )
mellocakes is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2010, 02:44 PM   #2
Eidorian
macrumors Penryn
 
Eidorian's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cuidad de México
Send a message via AIM to Eidorian
Is there anything over the headphone jack?
__________________
Core i5 750 / 16 GB RAM / 500 GB SSD / HD 7950 / Windows 8.1
77 Month Old MacBook
Eidorian is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2010, 08:44 PM   #3
vistadude
macrumors 65816
 
Join Date: Jan 2010
Well windows plays sounds without any drivers. That probably means the apple drive you installed was no good. Perhaps you need the 64 bit driver.
vistadude is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 27, 2010, 03:13 AM   #4
mellocakes
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by vistadude View Post
Well windows plays sounds without any drivers. That probably means the apple drive you installed was no good. Perhaps you need the 64 bit driver.
I have Windows 7 in 32 bit.

The problem is that Windows cant't find any speakers, boxes, and even the build-in boxes from my iMac. When I open the control panel for "sound" in the configuration menu, I can see that there isn't any device installed.

How do I fix this? Should I get other drivers?
mellocakes is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 27, 2010, 04:29 AM   #5
mellocakes
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2010
I have also tried installing the following drivers from the realtek site:

* Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file) R2.51
And all the others with windows 7 on it..

*ATI HDMI Audio Device R2.49
-> This driver won't install properly: Just before it's finishing it says:

Quote:
---------------------------
Realtek High Definition Audio Driver - InstallShield Wizard
---------------------------
Er wordt geen stuurprogramma ondersteund in deze stuurprogrammabundel.
//There is no support for this OS in this OS bundel (i think it's translated in this way)//
---------------------------
OK
---------------------------
ANd, I also have noticed, that when i go in program files > Realtek > the .exe program won't do anything. I'm wondering if the driver does install correctly?
mellocakes is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 27, 2010, 05:20 AM   #6
mellocakes
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2010
Here is an image:
mellocakes is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 1, 2010, 02:02 PM   #7
Kingdaddy
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2010
No sound with Windows 7 and Bootcamp

I'm running a late 2009 quad core i5 iMac and I'm having the same problem. On the phone with Apple right now. Also having display problems with my external 27" monitor, but after I run the ATI file it goes away. Only problem is I seem to have to run the ATI setup file every time I reboot in Windows.

I just ran the Apple Software update on the Windows 7 side, and it appears there is an update to BootCamp, version 3.1. Downloading that now to see if it will help. It's big - 274.58 MB!
Kingdaddy is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Windows, Linux & Others on the Mac

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iMac 27 NO SOUND IN WINDOWS 7 WITH BOOTCAMP JHall651 iMac 34 Dec 6, 2013 01:48 AM
How big is Windows 7 after install? Jakerno Windows, Linux & Others on the Mac 16 Nov 1, 2011 10:26 PM
MBP 15" Core i5 or i7 - Battery Life in Windows 7 with Boot Camp? Adaptive MacBook Pro 6 Apr 19, 2010 01:40 PM
Increase Shared Video Memory in Windows 7 - Boot Camp LukeSS Windows, Linux & Others on the Mac 3 Aug 10, 2009 04:58 PM
No Sound in Windows 7 Beta Build 7000 NDSMASTER8 Windows, Linux & Others on the Mac 5 Feb 15, 2009 05:00 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:09 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC