Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 23, 2010, 09:14 AM   #1
danny_w
macrumors 601
 
Join Date: Mar 2005
Location: Austin, TX
New iPhone 4, problem loading/updating apps from phone

I just bought an iPhone 4 at the at&t store last night and have been playing with it since. Unfortunately buying apps (new or updated) from the phone does not appear to be working. When I select a new or updated app and enter my password (which I know is correct, it is not complaining about that) it starts to download the first app and stays on "Loading..." forever. I can connect it to iTunes, delete the app, and then reinstall the app from iTunes and it works fine. Are others seeing this issue? I am running iOS 4.1 (it came that way).

On another note I cannot find the iPhone 4 Case Program by searching the App Store on the phone, but I do fine it in iTunes. I guess I will have to wait until tonight and download it at home. The reception (at least in number of bars) is nowhere nearly as good as the LG VU that I replaced. I constantly got 5 bars with the LG at home, but the iPhone varies from 1-4 bars (I have never seen 5 I don't think).
__________________
2012 Mac Mini i7 2.3 GHz Samsung 840 ssd 10.8.5, iPhone 4 (T-Mobile) 6.1, TV2 (2), iPad2 16GB
danny_w is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2010, 01:25 PM   #2
joshellis625
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2008
Location: United States
I have that first problem too. It's really annoying. I just restart my phone and it solves the problem. (iP4 4.1)
__________________
Mid-2010 MacBook Pro 15" i7 8GB 128GB SSD, iPhone 5S 16GB Verizon
joshellis625 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2010, 03:18 PM   #3
Heavy Dude
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
I have the same problem, very irritating..
Must be a bug in 4.1 - 4.01 and 4.02 didn't behave this way..
Heavy Dude is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2010, 03:21 PM   #4
danny_w
Thread Starter
macrumors 601
 
Join Date: Mar 2005
Location: Austin, TX
I just tried it again at work and got the same odd behavior (hang on "Loading"). I turned the phone off and back on (full off, not sleep) and the app I was trying to load showed to be installed and ran fine. Weird.
__________________
2012 Mac Mini i7 2.3 GHz Samsung 840 ssd 10.8.5, iPhone 4 (T-Mobile) 6.1, TV2 (2), iPad2 16GB
danny_w is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2010, 03:34 PM   #5
Heavy Dude
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
Yes, definately a weird bug..
More people are reporting this at discussions.apple too.
Hope they fix it soon..
Heavy Dude is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone 4 No reception after screen replacement LuMe96 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 54 Jan 11, 2014 05:20 PM
iPhone 4 Call Failed ssdeg7 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 25 Jul 23, 2013 11:13 PM
iPhone 4 iOS 5 Proximity Sensor g00degg iOS 5 and earlier 2 Nov 2, 2011 08:16 PM
My apple ID had deauthorised on my iPhone 4 and iOS5?! waywardsage iOS 5 and earlier 0 Oct 12, 2011 07:22 PM
iPhone 4 RAM problem Arcticguy iPhone Tips, Help and Troubleshooting 6 Mar 19, 2011 01:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:37 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC