Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 29, 2010, 08:17 PM   #1
Newbe
macrumors member
 
Join Date: Jul 2007
Location: USA
Problem with youtube videos

Can any one help me on this? Youtube videos won't play properly on my imac (I have OS X version 10.5.8). The video plays only for a few short seconds and stops for about 90 seconds and then repeats the process . Any suggestions on what to do about this problem? Thank you.

Jake
Newbe is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 29, 2010, 08:44 PM   #2
MacHamster68
macrumors 68040
 
MacHamster68's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
first i guess we would need some more information
what iMac (i suppose its a imac) you got
what processor ? g4, g5, intel core duo, intel core2 duo ....
how many ghz ?
how much ram?
what graphics card and how many vram
are you using ethernet or airport/ airport express
what is your internet connection like
which flashplayer do you use
and which video 360p, 480p, 720p 1080p
__________________
DANGER POST MAY CONTAIN SARCASM
Intelligence does not need Intel inside,
All it needs is good sense outside.
MacHamster68 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 30, 2010, 12:33 PM   #3
tc3jg
macrumors member
 
Join Date: Aug 2010
Newbe I am having the same issue.

I have the 27in imac with the i5 processor quad core totally stock memory wise and i think the card is a 4800 something.
The processor speed is 2.66 ghz.

As far as which version of flash I have its what ever you typically get on an imac I may have updated it to the latest version really dont remember.

I am plugged into my wireless router via the ethernet but also am hooked into it via wifi as well. I dont know which one its using.

hope this helps the OP as well..


PS... when the youtube video does play if it stops and I hit play again it still wont continue. I have to move the bar a little to the left or right and it will pick up on playing. Anyone have any thoughts on that?
tc3jg is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 30, 2010, 12:37 PM   #4
spinnerlys
Guest
 
Join Date: Sep 2008
Location: forlod bygningen
Newbe and tc3jg, what browser (with exact version) are you using and have you tested the playback in another browser?
Have you tried the HTML 5 beta for YouTube?
spinnerlys is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 19, 2011, 05:43 AM   #5
miguelh3000
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by spinnerlys View Post
Newbe and tc3jg, what browser (with exact version) are you using and have you tested the playback in another browser?
Have you tried the HTML 5 beta for YouTube?
Thank you. I was having the same issue with Safari 5.0.4 not playing Youtube videos but enrolling in the HTML 5 Beta solved my problem
miguelh3000 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with youtube WickedPuddin OS X 1 Aug 5, 2011 04:53 AM
i really have problem with youtube and similar online video sites ! sa3er Mac Applications and Mac App Store 4 Feb 22, 2011 05:14 PM
Why does my iPad have such a hard time with youtube videos or videos in general? iPhoney:) iPad 15 Oct 13, 2010 09:12 PM
Does 3.0 Fix the problem with Youtube App not playing videos? iphones4evry1 iPhone 2 Jun 10, 2009 11:24 AM
recent problem with YouTube & eBaums videos ero87 Mac Applications and Mac App Store 3 Jan 28, 2007 12:51 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:49 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC