Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod touch

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 22, 2010, 06:32 PM   #1
Panamera
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2010
Exclamation How do You Put iPod touch 4G in Diagnostic Mode?

Hi everyone, I just got the new iPod touch 4G and want to know how to put the device into Diagnostic Mode. I can't find the answer anywhere, and am just wondering if anybody here knows how to do it.

Also I'm not sure if this matters, but it's the 8GB model.
Panamera is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 22, 2010, 06:35 PM   #2
Intell
macrumors G5
 
Intell's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Inside
There is no Diagnostics Mode on an iPhone, iPod Touch, or iPad.
Intell is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 22, 2010, 06:37 PM   #3
Panamera
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Intell View Post
There is no Diagnostics Mode on an iPhone, iPod Touch, or iPad.
Really? If one does exist, I'm not sure if it's called "Diagnostic Mode" or something else :P
Panamera is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 22, 2010, 06:40 PM   #4
Intell
macrumors G5
 
Intell's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Inside
Quote:
Originally Posted by Panamera View Post
Really? If one does exist, I'm not sure if it's called "Diagnostic Mode" or something else :P
There are three modes; Normal Mode, Recovery Mode, and DFU Mode. None of which are anything similar to the older Diagnostic Mode found on scroll wheel based iPods.
Intell is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 22, 2010, 07:12 PM   #5
Dr Kevorkian94
macrumors 68020
 
Dr Kevorkian94's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: # 12 Grimmauld Place
There is one in the current betas for iPhone if im not mistaken
__________________
The Artfull Dodger
Dr Kevorkian94 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 22, 2010, 07:13 PM   #6
Intell
macrumors G5
 
Intell's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Inside
Quote:
Originally Posted by Dr Kevorkian94 View Post
There is one in the current betas for iPhone if im not mistaken
The iOS Diagnostic App? It's an app, not a mode.
Intell is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod touch

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Songs won't sync on iPod touch 4G running latest beta cliko iPod touch 1 Aug 8, 2011 10:27 AM
iPod touch 4g Screen Issues wrinkster22 iPod touch 2 Jun 16, 2011 10:57 AM
When do you think Ipod Touch 4G will be released in stores? Cuz03 iPod touch 29 Sep 4, 2010 08:45 AM
How do you put your MB/MBP in your laptop bag? 321estrellas MacBook Pro 14 Apr 26, 2008 10:28 PM
how do you put high quality images in the iphone? butlertotheb iPhone 7 Oct 1, 2007 01:47 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:37 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC