Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 7, 2010, 08:37 PM   #1
MrJC
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2010
How To Add An Existing Code To xcode?

ok so i just downloaded shiira (the web browser) source code like to open it in xcode so when i opened it with xcode and hit build and go i got a bunch of errors so what should i change to the code to make it run with out any errors, also how can i add it to my simple browser to play around with it a little?

-Thanks
MrJC is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 7, 2010, 09:00 PM   #2
Sykte
macrumors regular
 
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by MrJC View Post
ok so i just downloaded shiira (the web browser) source code like to open it in xcode so when i opened it with xcode and hit build and go i got a bunch of errors so what should i change to the code to make it run with out any errors, also how can i add it to my simple browser to play around with it a little?

-Thanks
Shaking the magic 8 ball tells you "please post errors, so we may help".


More than likely the project is set to an older SDK.
Sykte is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 8, 2010, 11:10 AM   #3
PatrickCocoa
macrumors 6502a
 
Join Date: Dec 2008
Then what?

Quote:
Originally Posted by Sykte View Post
More than likely the project is set to an older SDK.
Thanks (I'm not the original poster). Once the compile errors get ironed out, how does he incorporate the downloaded code with his other (existing code)?
__________________
iMac 21.5", 3.06GHz, 4 GB, 2 TB HD.
iPod Touch 3G.
PatrickCocoa is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 8, 2010, 12:18 PM   #4
Catfish_Man
macrumors 68030
 
Catfish_Man's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Portland, OR
Send a message via AIM to Catfish_Man
That's almost certainly going to be very hard for a beginner to do (or perhaps even an experienced programmer). Essentially you'll have to understand how each piece of Shiira that you want to use interacts with other pieces, then duplicate those interactions in your code or change it to expect different ones.
Catfish_Man is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 8, 2010, 02:47 PM   #5
MrJC
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Sykte View Post
Shaking the magic 8 ball tells you "please post errors, so we may help".


More than likely the project is set to an older SDK.
i just copied and pasted all of it and i get 891 errors most of them say "no suck file" or file wasn't found and stuff like that.
MrJC is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Programming > Mac Programming

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to code a newsfeed in Xcode ebbandflow1 iPhone/iPad Programming 0 Jan 9, 2014 03:35 PM
Existing clip-art, add your own Ottoman1 iOS 7 5 Jun 16, 2013 03:04 PM
Add night mode to an already existing video morfes13 Mac Applications and Mac App Store 3 Mar 23, 2013 06:00 PM
Xcode telnet code MagicJordan iPhone/iPad Programming 0 Oct 8, 2012 05:01 PM
Resolved: Add AppleCare+ to existing preorder nosnhojm iPhone 16 Sep 18, 2012 01:20 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC