Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 5, 2010, 11:26 PM   #1
Severian
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2010
Image Capture and Preview scanning problem

I cannot get either Image Capture or Preview to recognize my Epson NX400. The scanner shows up in the Library/Image Capture/Devices folder, but for some reason won't scan. Both programs simply state that the SANE program is in use by another application (?). I downloaded all the TWAIN SANE stuff so I could use the scanner through my version of Gimp, which also tells me it can't find the scanner either. Any suggestions?
Severian is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Better to use preview or proprietary scanning software for flatbed scanning? Applechunckin Mac Peripherals 3 Jan 4, 2014 02:04 AM
Scanning Issues with Image Capture FacingSupport Mac Applications and Mac App Store 0 Oct 9, 2013 12:02 PM
capture overlay image whenever image move new position or new scale karthees iPhone/iPad Programming 1 Mar 27, 2013 01:38 PM
Scanning (Image Capture) Using Duplex Question legaleye3000 OS X 0 Jan 31, 2013 08:43 AM
Scanning Using Image Capture To Iphoto jroug Mac Basics and Help 0 Jun 7, 2012 11:53 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:01 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps