Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > iPad Apps

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 8, 2010, 08:06 PM   #1
MythicFrost
macrumors 68040
 
MythicFrost's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Australia
anyone have sound working with SplashTop Remote?

Hi, I'm wondering if anyone has sound working with SplashTop Remote? particularly interested if anyone has it working on an iMac.

I've talked with support but I've had no success.

Thanks
MythicFrost is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2010, 08:12 PM   #2
Mitchrapp
macrumors 6502a
 
Join Date: Apr 2010
No iMac here but working on my PC.
__________________
Waiting for the latest and greatest, you'll be in perpetual waiting - because the latest and greatest is always around the corner.
Saturation-Wise, Situation-Wise.
Mitchrapp is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2010, 11:40 PM   #3
MythicFrost
Thread Starter
macrumors 68040
 
MythicFrost's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Australia
Quote:
Originally Posted by Mitchrapp View Post
No iMac here but working on my PC.
Thanks for letting me know, did you have to check the "Mute computer and redirect all sound to iPad" button?
MythicFrost is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 12:37 AM   #4
gsampson85
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2008
Mine wasn't working, but then I noticed I had the mute switch turn on. I have a Mac and it works flawlessly.
gsampson85 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 03:19 AM   #5
Mitchrapp
macrumors 6502a
 
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by MythicFrost View Post
Thanks for letting me know, did you have to check the "Mute computer and redirect all sound to iPad" button?
Yes I did. Sorry about that .
__________________
Waiting for the latest and greatest, you'll be in perpetual waiting - because the latest and greatest is always around the corner.
Saturation-Wise, Situation-Wise.
Mitchrapp is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 08:34 AM   #6
PhazonUK
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2010
Send a message via MSN to PhazonUK Send a message via Skype™ to PhazonUK
I'm having the same problem on my MacBook.

Have the option selected but all sound still comes from my laptop.
Don't forget that the OSX version is in beta.
__________________
11.6" MacBook Air '12 (1.7Ghz i5, 4GB RAM, 128SSD) | iPhone 4 16GB | Halo Reach Xbox 360
PhazonUK is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 11:17 AM   #7
gnos
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2010
Lightbulb SplashTopRemote Mac Sound

Here's a SplashTop support thread that fixed the sound issue on my Mac:

http://support.splashtopremote.com/e...d-except-noise

You need to install Soundflower:

http://code.google.com/p/soundflower/downloads/list
gnos is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 10:00 PM   #8
MythicFrost
Thread Starter
macrumors 68040
 
MythicFrost's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Australia
Ah! Sorry, my bad guys, I forgot to mention I'm running Windows 7 Ultimate 64-bit.

I just tried the Mac version and installed soundflower as it said (and as mentioned) and it worked great. My problem is with the audio on Windows 7.
MythicFrost is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > iPad Apps

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple remote and default sound after wake up from sleep hjoon Mac mini 1 May 13, 2013 04:36 AM
IR remote not working. Tried (almost) everything so far. FilipeTeixeira MacBook Pro 3 Mar 15, 2013 09:25 AM
Remote not working??? Help! jordancrombie92 iOS 6 6 Dec 7, 2012 02:42 PM
Splashtop desktop hd remote for iPad Marty43 iPad Tips, Help and Troubleshooting 0 Jun 7, 2012 09:54 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC