Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 8, 2010, 07:52 PM   #1
EvilC5
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hanover MD
i screwed something up

so I will preface this by saying im no os x server expert by any means....

i was trying to mount my external FW drive with nfs shares, and I created a group to to allow my accounts to share that nfs mount....didnt get it to work right so gave up for a few days.

so tonight I installed mac fusion and had to reboot the server, now I cant get back in it. all of my passwords for my accounts dont work, I reset them with the install dvd, and same thing, then repaired the permissions and verified the disk and still the same thing....

I really dont want to format and start over because I have about 300gb of my itunes library on that drive. I can probably recover from allot of it, but I would rather not if theres a solution im overlooking....

I suppose I could try to edit the shadow file....but not sure where that will get me....

please help..........
__________________
24" iMac 2.8ghz, 17" MBP, 2.66 Mac Mini Server
2 i5 Mac Mini's, 15 inch MBP i7 2.66
2 160GB TV's 5 TV2. 16GB ipad2 white
iPhone 4, 4s, and 5.....the ihome!
EvilC5 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 06:34 AM   #2
EvilC5
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hanover MD
pulled hash, and have it working on another machine to crack the password....

might have to create a new account in single user mode if I can remember how....ug, unix, if you dont use it, you lose it....
__________________
24" iMac 2.8ghz, 17" MBP, 2.66 Mac Mini Server
2 i5 Mac Mini's, 15 inch MBP i7 2.66
2 160GB TV's 5 TV2. 16GB ipad2 white
iPhone 4, 4s, and 5.....the ihome!
EvilC5 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 07:32 AM   #3
EvilC5
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hanover MD
http://discussions.apple.com/thread....art=0&tstart=0

hmmmm....I did just upgrade to 10.6.5
__________________
24" iMac 2.8ghz, 17" MBP, 2.66 Mac Mini Server
2 i5 Mac Mini's, 15 inch MBP i7 2.66
2 160GB TV's 5 TV2. 16GB ipad2 white
iPhone 4, 4s, and 5.....the ihome!
EvilC5 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 08:42 AM   #4
Alrescha
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, MA
Quote:
Originally Posted by EvilC5 View Post
hmmmm....I did just upgrade to 10.6.5
The server version of the 10.6.5 update was pulled and later replaced due to some problems with <apparently> Open Directory, among other things.

I'm using the later version of the update with no problems.

A.
Alrescha is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 08:47 AM   #5
EvilC5
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hanover MD
Quote:
Originally Posted by Alrescha View Post
The server version of the 10.6.5 update was pulled and later replaced due to some problems with <apparently> Open Directory, among other things.

I'm using the later version of the update with no problems.

A.
now I have to figure out how to fix it so I can log in, and then re-patch....
__________________
24" iMac 2.8ghz, 17" MBP, 2.66 Mac Mini Server
2 i5 Mac Mini's, 15 inch MBP i7 2.66
2 160GB TV's 5 TV2. 16GB ipad2 white
iPhone 4, 4s, and 5.....the ihome!
EvilC5 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 9, 2010, 10:28 AM   #6
EvilC5
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: Hanover MD
installed os on hd2 in the mini and created same account and can now access my itunes data and its presently being copied to an external. i will just wipe everything and start over since i dont use my server for anything other than a HTPC.
__________________
24" iMac 2.8ghz, 17" MBP, 2.66 Mac Mini Server
2 i5 Mac Mini's, 15 inch MBP i7 2.66
2 160GB TV's 5 TV2. 16GB ipad2 white
iPhone 4, 4s, and 5.....the ihome!
EvilC5 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBA heating up after installing SSD. Did I screw something up? dokindo MacBook Air 2 Jun 4, 2010 08:02 AM
I think blacksn0w or benm mobileconfig screwed something up M87 Jailbreaks and iOS Hacks 5 Nov 5, 2009 07:28 PM
Will installing Snow Leopard screw bootcamp? Will upgrading Vista to 7 screw it up? oregon2 OS X 1 Aug 29, 2009 06:03 PM
Did the Safari update screw something in your system? John01021988 OS X 5 Apr 20, 2008 05:24 AM
oops i screwed something up.. any advice? erikpmort Windows, Linux & Others on the Mac 4 Mar 14, 2007 01:26 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:34 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC