Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 21, 2011, 01:38 AM   #1
kickskid21
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
3GS 4.2.1 w/ 6.15 BB - No Service?

I recently bought a used 3GS that had the 4.1 firmware and 6.15 BB on it. Without thinking, I upgraded to 4.2.1 without saving the SHSH. Now I'm on 4.2.1 with the 6.15 BB and I have the tethered jailbreak and ultrasn0w 1.2 installed. However, I get "No Service" when I enter my T-Mobile SIM card. I've tried everything from Airplane mode to Resetting Network Settings. Can anybody please help me?
kickskid21 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 10:17 AM   #2
PsstGreek
macrumors 68040
 
PsstGreek's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Tampa Bay
Also make sure you have 3G off.
__________________
iMac + iPhone 6 (4.7) + rMini
PsstGreek is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 11:41 AM   #3
kickskid21
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
It's off and still not working. Anybody else?
kickskid21 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 11:45 AM   #4
PsstGreek
macrumors 68040
 
PsstGreek's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Tampa Bay
Quote:
Originally Posted by kickskid21 View Post
It's off and still not working. Anybody else?
Uninstall/reinstall ultrasn0w. Make sure the baseband is actually 6.15
__________________
iMac + iPhone 6 (4.7) + rMini
PsstGreek is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 12:06 PM   #5
kickskid21
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Yeah, it is 6.15. I just uninstalled and reinstalled it but that didnt work either.
kickskid21 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 12:46 PM   #6
Crystal-RX
macrumors 68030
 
Crystal-RX's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Seattle, WA USA
With the T-Mobile SIM card in it, go to "Setting", "General", "Reset" then hit "Reset Network settings".

Good luck!
Crystal-RX is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 01:02 PM   #7
hackthatphone
macrumors 68000
 
hackthatphone's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by kickskid21 View Post
I recently bought a used 3GS that had the 4.1 firmware and 6.15 BB on it. Without thinking, I upgraded to 4.2.1 without saving the SHSH.
You wouldn't have been able to save the shsh retroactively anyway.

As far as ultrasn0w try reinstalling ultrasn0w several times, try rebooting several times, try reseating the sim card several times. I've had to do this and it's always worked for me. I've never tried reset network settings so I can't say yay or nay on that method.
__________________
Writing Mac tutorials for the iPhone since June '07. http://hackthatphone.com
hackthatphone is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 21, 2011, 03:22 PM   #8
kickskid21
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
Ok, I'll try it. How do I use the "one click" boot in redsn0w? I'm not really understanding the instructions on the Dev team site.
kickskid21 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 23, 2011, 05:33 AM   #9
stoidy
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by kickskid21 View Post
I recently bought a used 3GS that had the 4.1 firmware and 6.15 BB on it. Without thinking, I upgraded to 4.2.1 without saving the SHSH. Now I'm on 4.2.1 with the 6.15 BB and I have the tethered jailbreak and ultrasn0w 1.2 installed. However, I get "No Service" when I enter my T-Mobile SIM card. I've tried everything from Airplane mode to Resetting Network Settings. Can anybody please help me?
+1

And/Except:

1. I am using a 3g.

2. I don't have ultrasn0w because I don't know what it is AND Cydia is not working. (I'm on a mac and I did my unlock with Pwnage)

3. I did the Network settings reset... and spent the following 2 hours learning about how to get out of Recovery /1015 error mode... no mean feat when you're on 6.15/4.2.1 unlocked and jailbroken. The way I finally got back was to create a new custom restore and make sure not to say yes to the 6.15 - after that it was working again. Not the sim card/phone, just everything else.

So I have this pretty phone with all these goodies (Cydia didn't work after the first jailbreak either - starts for a moment, then just shuts down) and a nice new T-mobile card that works just fine in my 2g. Kinda all dressed up and no place to go.

Help. Please.
stoidy is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 29, 2011, 12:49 PM   #10
kickskid21
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
I still haven't got it working...
kickskid21 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 30, 2011, 12:35 AM   #11
stoidy
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by kickskid21 View Post
I still haven't got it working...
Nor I.

But I have managed to get it stuck in recovery, stuck in a reboot loop, re-broken with Redsn0w, then pwnage... Cydia NEVER happens...

Basically it looks like I've got an iPod Touch.
stoidy is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 9, 2011, 04:58 AM   #12
totbalazs
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2011
Location: home
Send a message via MSN to totbalazs
421 615 noservice

same prob here-
4.2.1
6.15
3GS

no service =(
i reinstalled and removed a thousand times, and still no service (T mob card)

nobody?
totbalazs is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2011, 07:05 PM   #13
damonsmith
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2011
i got your problem

Quote:
Originally Posted by totbalazs View Post
same prob here-
4.2.1
6.15
3GS

no service =(
i reinstalled and removed a thousand times, and still no service (T mob card)

nobody?
i had mine new off ebay it was locked to 02 so i had it unlocked. wen unlocked it went from 5.0 to 4.2.1 and wen i snyced it to i tunes it wanted to up date it. so i did. after that it went back to the same. i have tried to unlock it again at the shop and the gezzer said it has but wen i put all types of sims in it still says no service. but the carrier says vodafone uk 8.0. wot that mean
please help as it is my lil boys present thanks
damonsmith is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carrier: No Service on Unlocked 3GS Luriden iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Jan 6, 2014 04:48 PM
iPhone 3GS no service help kingrun2 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 4 Jan 20, 2013 04:05 PM
3GS no service tutter29 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Jan 7, 2013 08:29 AM
No Service iPhone 3GS - Different one Darkipoduser iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Dec 28, 2012 05:15 AM
iPhone: 3GS with no service after update crazy eyes Jailbreaks and iOS Hacks 11 Nov 1, 2012 06:48 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC