Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 13, 2011, 09:14 AM   #1
atlanticza
macrumors 6502a
 
atlanticza's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cape Town
Has anyone definitively solved the default Language issue in Word Mac?

There are plenty of complaints/queries (on this forum too) about how to set the default Language in Mac Word from English (US) to English (UK). I've tried the lot but Word is a stubborn animal. And despite employing all the suggestions (and Word indicating that I have done the right thing) the "s" in "analyse", for example, is still red-lined as incorrect and suggest the US version.

A Nobel prize for someone who knows the definitive answer!
__________________
Expired Mac Pro 2.8 GHz Quad-Core Intel Xeon, 6GB memory | 17" MacBook Pro | PC | Canon EOS 1D | Canon 5D Mark ll |Canon G10
atlanticza is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 13, 2011, 09:29 AM   #2
ssmed
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Its working here 14.1.0 (110310) - what version of Word are you using?
ssmed is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 13, 2011, 10:46 AM   #3
atlanticza
Thread Starter
macrumors 6502a
 
atlanticza's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cape Town
Quote:
Originally Posted by ssmed View Post
Its working here 14.1.0 (110310) - what version of Word are you using?
Mac Office 2011
__________________
Expired Mac Pro 2.8 GHz Quad-Core Intel Xeon, 6GB memory | 17" MacBook Pro | PC | Canon EOS 1D | Canon 5D Mark ll |Canon G10
atlanticza is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 2, 2013, 05:30 AM   #4
keithlumley64
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Changing word dictionary to English UK

Try the following it worked for me:

in word click Tools > Language . A box with the list of languages appears. Select English UK then select default (dont select OK yet). In default when prompted do you want to change the default language to English UK select ok. then select ok again and voila the Nobel Prize is won.

K
keithlumley64 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Need help with setting default bools CitricThunder iPhone/iPad Programming 1 Mar 29, 2014 06:21 PM
Microsoft Word Mac 2011 - shapes, lines, default colour and line katewes Mac Applications and Mac App Store 1 Dec 25, 2013 10:10 AM
Change default language will0407 Mac Basics and Help 1 Feb 15, 2013 05:42 PM
Has the HDMI audio issue been solved in the new Mac mini? PiroPhosphoric Mac mini 4 Oct 31, 2012 02:18 AM
Solved the iMac wait issue thanks to FE's Mac sale Mike Valmike iMac 0 Jul 27, 2012 01:45 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:50 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps