Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 25, 2011, 07:15 PM   #1
zombierunner
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2011
Can you use imac 27inch as a tv

what i mean here is can you connect your sky hd box or whatever cable tv provider box you have to your imac using hdmi like you would to your tv (via a convertor ofcourse for imac) ?

i know you can connect xbox 360, ps3 etc to imac using kanex .. but would it work with a sky hd box ... would it show anything on the screen or will it now accept the feed from the skyhd box
zombierunner is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 25, 2011, 07:17 PM   #2
GGJstudios
macrumors Westmere
 
Join Date: May 2008
http://www.elgato.com/
GGJstudios is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 25, 2011, 07:28 PM   #3
zombierunner
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by GGJstudios View Post
no thats not what i mean .. im not talking about free to view channels .. im saying instead of having a regular HDTV hooked up to my digital tv box ... can i use the imac screen for that .. you get me? eliminate the need for 2 screens.
zombierunner is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 25, 2011, 07:29 PM   #4
GGJstudios
macrumors Westmere
 
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by zombierunner View Post
no thats not what i mean .. im not talking about free to view channels .. im saying instead of having a regular HDTV hooked up to my digital tv box ... can i use the imac screen for that .. you get me? eliminate the need for 2 screens.
Yes, I know exactly what you mean. Read the site again. It does just that.

Last edited by GGJstudios; Apr 25, 2011 at 07:39 PM.
GGJstudios is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 25, 2011, 09:36 PM   #5
TMRaven
macrumors 68020
 
TMRaven's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Yes, tv tuner will give you tv capabilities.
__________________
27" iMac i7 860 @ 2.8ghz; 8gb DDR3 1066 ram; 1tb HDD @ 7200rpm; ATI Mobility 4850, 512mb GDDR3 ram
http://www.armoredcoreuniverse.net/Fan site for Armored Core enthusiasts.
TMRaven is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 25, 2011, 09:54 PM   #6
toolbox
macrumors 68020
 
toolbox's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Australia (WA)
eye tv for me. Hooked up to my Free to air network to watch tv on. CBF getting cable
__________________
2009 iMac 27 inch | i7 2.8 | 1 TB | 16GB DDR3
iPhone 3gs | iPhone 4 | iPhone 4s | iPad 1 | iPad 2
toolbox is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting 2 27inch IMac screens together joeycool iMac 1 Apr 25, 2013 04:01 AM
New iMac 27inch speakers. How good are they? anisatam iMac 20 Apr 7, 2013 10:50 AM
just bought a 27inch iMac, i want another 27inch monitor thatpoopmccray iMac 4 Nov 5, 2012 10:28 AM
Anyone have a 27inch iMac with pro tools? Soundburst Digital Audio 3 Jul 15, 2012 10:27 AM
Realistically how much am i going to need for the new 27inch imac IamMarcoPolo iMac 14 Jun 11, 2012 09:33 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:36 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps