Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 29, 2011, 02:04 PM   #1
bildio
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2008
Location: New Jersey
How do I change AirPort WPA2 password?

I setup my network with Time Capsule. I established a WPA2 password during the initial Time Capsule setup. Now I want to change it. How do I change the password?
bildio is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 29, 2011, 02:07 PM   #2
simsaladimbamba
Guest
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Via AirPort Utility > Manual Setup >> Wireless. AU is located in the Utilities folder.
simsaladimbamba is offline   1 Reply With Quote
Old Apr 29, 2011, 02:07 PM   #3
mulo
macrumors 68020
 
mulo's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Behind you
Send a message via MSN to mulo
from within airport utility located in /Applications/Utilities/
__________________
iPhone 5 Black 64GB.
17" MBP 2.2GHz i7, 16GB RAM.
Canon 7D + grip, 24-70mm f/2.8L USM, 70-200mm f/2.8L IS USM.
mulo is offline   1 Reply With Quote
Old Apr 29, 2011, 02:27 PM   #4
bildio
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2008
Location: New Jersey
Success. Thanks very much.
bildio is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 8, 2013, 09:10 PM   #5
jayinIdaho
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2013
Location: Boise
WPA2 password

Hi I'm not sure if I ever had a WPA2 password for setting up my WI-FI. If I did I don't remember it. I tried the Airport Utility but it says: No configured Airport base stations have been found. AirPort Utility will continue looking.

This wireless set up is through my Century Link DSL service.
jayinIdaho is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 9, 2013, 04:46 AM   #6
simsaladimbamba
Guest
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Quote:
Originally Posted by jayinIdaho View Post
Hi I'm not sure if I ever had a WPA2 password for setting up my WI-FI. If I did I don't remember it. I tried the Airport Utility but it says: No configured Airport base stations have been found. AirPort Utility will continue looking.

This wireless set up is through my Century Link DSL service.
AirPort Utility only works with Apple AirPort devices like the AirPort Extreme Base Station or the AirPort Express or the Time Capsule. If you have none of these devices, AirPort Utility will not work with you.

CenturyLink probably has provided you with a modem and a router or a modem/router combo? If so, look on the physical device for the model and do a www search for the manual, as the manual should explain to you how to get access to the device and change settings like WPA2.
simsaladimbamba is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WPA2 password ? Hankmac OS X Mavericks (10.9) 8 Jan 3, 2014 01:39 PM
NEW Wi-Fi issue in 10.9 with strong WPA2 password i4640 OS X Mavericks (10.9) 1 Oct 24, 2013 10:58 AM
Connecting to a WPA2 network with an AirPort card sega dude PowerPC Macs 2 Oct 16, 2013 02:22 AM
Airport Express On WPA2/Enterprise pdaly10 Mac Peripherals 1 Aug 28, 2012 02:24 PM
WPA2 wifi password length drambuie MacBook Pro 2 Jun 27, 2012 08:17 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:58 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC