Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 27, 2011, 12:35 PM   #1
gkamieneski
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2008
Trouble connecting to Simpleshare NAS

My son just got a MacBook Pro and is having trouble connecting to our home NAS a 250Gb Simpleshare running 1.9 firmware. He just upgraded OSx to the latest Snow Leopard release.

The drive mounts fine using SMB://Simpleshare and displays the 4 shares we have on the NAS. However, if he clicks on his share it refuses to take his ID and password. "The alias "server name" could not be opened...original item not found." If I remove the password requirement in Samba administration, then he gains access to all his data in the share without problem.

How best to diagnose why security cannot be passed?
gkamieneski is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having trouble connecting ipod to tv vjicecool iPod 0 Apr 16, 2014 05:34 PM
Trouble connecting second monitor to iMac Elite Spork Mac Basics and Help 8 Aug 29, 2013 05:00 AM
Connecting Buffalo Linksys NAs to ATV Noibla Apple TV and Home Theater 1 Mar 31, 2013 09:43 AM
Connecting to folders in NAS automatically on login 30secondstosam OS X 3 Mar 12, 2013 02:59 PM
Connecting 2 (or more) Macs to a thunderbolt NAS? alsalmone Mac Peripherals 2 Jul 26, 2012 09:13 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC