Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 26, 2011, 09:49 AM   #1
DoodlyDoo
macrumors newbie
 
Join Date: May 2010
Xcode 4.1 'Run' won't work..

I have a very simple program coded, and it builds successfully, but since even there wasn't any code, it would build but not run. Also, the run option in the Product menu is grayed out..
here is a picture of the menu.
img.ly/8Nt4
also, when i click build and run, the stop button appears for a second and then immediately grays out, and the program doesn't load each time before the build succeeded message appears..
DoodlyDoo is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Tags
4.1, error, run, xcode

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resolved: Xcode 4.1 Certificates not working help troop231 iPhone/iPad Programming 5 Jul 26, 2011 10:12 PM
Xcode 4.1 Instruments Hardly Working For Me Fazzl Mac OS X 10.7 Lion 0 Jul 23, 2011 12:43 AM
xcode 4/older vs netbeans vs eclipse vs yourRecommendation on the mac for C++ neuroshock Mac Applications and Mac App Store 0 Jul 4, 2011 05:09 PM
Xcode 4.1 not installing ssdeg7 OS X 0 May 30, 2011 02:22 PM
Downgrading from 4.3.1 to 4.1/4.2 seble iPhone 0 Apr 14, 2011 01:55 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC