Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 7, 2011, 07:05 PM   #1
No More Windows
macrumors member
 
Join Date: May 2011
Location: Sydney Australia
Send a message via Skype™ to No More Windows
TV Shows now in ATV2 Australia!!

I was really p155ed when I bought an ATV2 and found out that TV shows were not supported on the device even though they were available for Australian iTunes account holders on PC or Mac. I believe that you were able to purchase content on your Mac and stream to ATV2, but on the device there was never even a menu for TV shows like the US version. One of the reasons I bought ATV2 was the availability of TV shows, in particular, TV show rentals. Sadly the TV show rental model appears to be gone in all countries, but this morning I turned on my ATV2 and low and behold there was a new menu for TV Shows!! At least now I'll be able to stream new TV directly through the device without the need for an PC or Mac to be on.
No More Windows is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 7, 2011, 10:39 PM   #2
knuckleball
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2009
Location: Halifax, NS
Just arrived in Canada today too!
__________________
13-inch MacBook Pro, Early 2011 | 64 GB iPad (Wi-Fi) | MacMini | 32 GB iPhone 4 | AppleTV (2nd gen) | 1 GB iPod Shuffle (blue)
My personal website
knuckleball is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2011, 01:27 AM   #3
lfc
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2010
Location: Australia
Yep, I'm lovin' it! Now bring on Netflix
lfc is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2011, 02:36 AM   #4
iPhonetherefore
macrumors member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Taunton UK
And in the uk as well, wonder if we will get redownloading of purchased shows before Christmas as well?
__________________
iMac 21.5"3.06/1TB|iPad wifi 32GB|iPhone 4 16GB|5 iPods|Apple TV 2
RIP Steve. You will be missed
iPhonetherefore is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2011, 06:24 AM   #5
chenks
macrumors 6502a
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK
Quote:
Originally Posted by iPhonetherefore View Post
And in the uk as well, wonder if we will get redownloading of purchased shows before Christmas as well?
doesn't seem to be doing much for me at the moment.
the menu has appeared but selecting "top tv shows" or "genres" gives a "your request could not be completed" message.

selecting any of the tv shows listed in the carousel, i only get preview options (same if i manually search for any tv show that have i have purchased).

in "tv networks", the only network currently listed is "aardman studios".
chenks is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 8, 2011, 07:33 AM   #6
Phil Lee
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2008
Location: Manchester, UK
Quote:
Originally Posted by chenks View Post
doesn't seem to be doing much for me at the moment.
the menu has appeared but selecting "top tv shows" or "genres" gives a "your request could not be completed" message.

selecting any of the tv shows listed in the carousel, i only get preview options (same if i manually search for any tv show that have i have purchased).

in "tv networks", the only network currently listed is "aardman studios".
Same here. I'm hoping to be able to stream purchases, it will make my daughter very happy if we can.
Phil Lee is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 10, 2011, 02:23 PM   #7
No More Windows
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: May 2011
Location: Sydney Australia
Send a message via Skype™ to No More Windows
Thumbs down

Yep me too, on further inspection I only got preview options for TV shows, no option to buy/rent but yesterday the TV menu vanished altogether again. I knew it was too good to be true... Apple must be messin with my head Bad Bad
No More Windows is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 10, 2011, 06:06 PM   #8
roidy
macrumors 6502a
 
Join Date: Dec 2008
Location: Nottingham, UK
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

Looks like Apples screwing everybody over, the tv store has vanished from my UK ATV1. Nice, thanks Apple.
roidy is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 10, 2011, 07:35 PM   #9
toolbox
macrumors 68020
 
toolbox's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Australia (WA)
Noticed mine did also!
__________________
2009 iMac 27 inch | i7 2.8 | 1 TB | 16GB DDR3
iPhone 3gs | iPhone 4 | iPhone 4s | iPad 1 | iPad 2
toolbox is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 16, 2011, 05:29 AM   #10
jamesvdm
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2011
Location: Perth, Australia
My ATV appeared to lock up and after a reset I now have TV Shows! (Australia).
jamesvdm is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 16, 2011, 01:30 PM   #11
ipedro
macrumors 68020
 
Join Date: Nov 2004
Location: Toronto, ON
Same in Canada! Looks like this was related to the launch of iTunes Match
__________________
iMac 27" i7 | MacBook Pro 17" 2009 | iPhone5 | iPad Air | tv | Time Capsule
ipedro is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATV2, Harmony One, + Original ATV2 Remote canuckle Apple TV and Home Theater 1 Sep 25, 2012 12:11 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC