Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 21, 2012, 04:52 AM   #1
stephenophof
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2012
Wi-Fi Not Working Properly

Hello everybody,

Yesterday I installed the OS X 10.8 Developer Preview on my MacBook Pro 2011, but now I came to the problem that Wi-Fi is not working properly on it.

OS X says my MacBook Pro is connected to my home Wi-Fi network, but when I start Safari and want to browse it does not load any web pages. Also other apps which require an internet connection are not working unfortunately.

How to solve?
stephenophof is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2012, 05:02 AM   #2
Macman45
macrumors G5
 
Macman45's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Somewhere Back In The Long Ago
I assume you have tried the obvious? Reboot your modem / rooter, check your network settings in system > preferences.
__________________
..That's All Folks
Macman45 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2012, 05:51 AM   #3
stephenophof
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by Macman45 View Post
I assume you have tried the obvious? Reboot your modem / rooter, check your network settings in system > preferences.
Yes I did a reset of my modem and network settings in OS X are all right: Connected, no problems.

When I connect to my neighbour's Wi-Fi Network I can also get connected succesfully, but than the internet connection is also not working. So it looks like it's a driver issue or OSX10.8 issue?
stephenophof is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 21, 2012, 05:53 AM   #4
Macman45
macrumors G5
 
Macman45's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Somewhere Back In The Long Ago
Yes, something in the OSX version isn't right by the looks of things....I guess rolling back is your best option.
__________________
..That's All Folks
Macman45 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 15, 2012, 07:36 AM   #5
vincebio
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2005
Location: Glasgow
Send a message via AIM to vincebio Send a message via MSN to vincebio Send a message via Yahoo to vincebio Send a message via Skype™ to vincebio
ive also just installed the GM and my Wifi is not working at all.

Its connecting to the router with no problems, and all my other devices are working properly.

Ive cleared caches, re-installed and its not working.

This is on my iMac 24" alu.

Ive just rebooted my Snow Leopard backup until the public release is out..

Anyone find out why this is happening?
__________________
iMac 24" 2.4 4gb running Mavericks 10.9, Macbook Pro 17" Quad i7 2.2 Hi-res Matt 8gb ram running Mavericks 10.9, iPad2 16gb Wifi: iOS7.0.3, iPhone 5s: iOS7.0.3
vincebio is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resolved: YouTube not working on Safari? deannnnn OS X 40 Dec 5, 2013 03:25 PM
Java Applet not working on Lion jake4ever Mac OS X 10.7 Lion 19 Feb 1, 2013 09:44 AM
iPhone 4 ringer not working Causality iPhone Tips, Help and Troubleshooting 3 Oct 20, 2012 01:07 AM
Youtube not working in Safari? Hyde244 Mac Applications and Mac App Store 12 Nov 16, 2011 11:12 PM
Cydia not working day 2! almac04 Jailbreaks and iOS Hacks 18 Jun 12, 2011 01:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:03 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC