Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Mar 25, 2012, 02:12 PM   #1
kjcarson18
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
ATV 3 Blank Screen after Apple Logo

Just got the new ATV 3 connected it all up to the HDMI on the TV power on get the logo thinks great all going well logo disappears with a flicker and blank screen appears.
Have reset the ATV using the remote and done a restore with the mini usb.
I took it back to the shop they pluged it in to a TV and it all works using my HDMI cable. Called apple they said take to shop to get a new one I did that same problem. My other HDMI devices work fine. TV is a Sony Bravia KDL-32W5710.
Pulling my hair out on this one any help world be better than the apple support that just seems to run though the help topic in the user manual help section.
kjcarson18 is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 26, 2012, 03:07 PM   #2
kjcarson18
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
Fixed

Well sorted it out.
Turns out not all HDMI leas are the same got a new one and it worked fine.
Funny how the one that didnt work with the ATV3 worked fine with other equipment and worked with the one in the shop.
Hope this may help in the future.
kjcarson18 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lion's Booting Apple Logo Animates Onto Login Screen? simplebeep Mac OS X 10.7 Lion 17 Apr 24, 2013 10:45 AM
Vice City blank screen ng7apoc Mac and PC Games 1 Feb 15, 2012 11:03 PM
Black screen after Apple logo boot from OS X Leopard DVD thehumble1 MacBook 2 Dec 7, 2010 09:53 AM
iPhone 3G & OS 3.0 troubles, now has long blank screen after Apple Logo 0wen iPhone Tips, Help and Troubleshooting 6 Jul 25, 2009 05:26 AM
iBook G4 (2003) -- stuck on blue screen after Apple logo on startup ata PowerPC Macs 0 Apr 21, 2009 04:47 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:13 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC