Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X 10.7 Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 21, 2012, 04:35 AM   #1
Killerbob
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2008
Dock icons showing up....

Hi,

For the last couple of days suddenly three icons show up in my dock; Mission Control, App Store, and FaceTime.

I remove them, but they show up (consistently) again when I reboot

Any takers?

/Bo
__________________
MP 2.8GHz 8C/32GB/960GB Accelsior/2x512GB SSD/GTX680 - MBP 15"/2.53GHz/8GB/250GB SSD - MBA 2GHz i7/8GB/250GB - MMI 2.3HGz/8GB/500GB - TC 3TB - ReadyNAS Pro 6x3TB
Killerbob is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 21, 2012, 07:01 AM   #2
Pndrgnsvc
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2008
Location: Georgetown, Texas
Bo,

You might check your System Preferences/Users & Groups to ensure these apps are not present in your "Login Items".
__________________
27" i7 iMac (10.9.2), iPhone 5 (7.1)

Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. ~Voltaire
Pndrgnsvc is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 21, 2012, 10:48 AM   #3
Killerbob
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2008
Hi,

Checked out the login items, and there is nothing out of the ordinary, and the icons still show up. This is really driving me crazy. I have a cleaned up Dock, and I do not want these three icons. Every time I remove them from dock, they come back at next reboot

Bo
__________________
MP 2.8GHz 8C/32GB/960GB Accelsior/2x512GB SSD/GTX680 - MBP 15"/2.53GHz/8GB/250GB SSD - MBA 2GHz i7/8GB/250GB - MMI 2.3HGz/8GB/500GB - TC 3TB - ReadyNAS Pro 6x3TB
Killerbob is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 21, 2012, 11:06 AM   #4
Killerbob
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2008
Hi,

I installed ESET Security a few days ago, and when I uninstalled it, the issue with the icons went away. It somehow must have to do with ESET...

Bo
__________________
MP 2.8GHz 8C/32GB/960GB Accelsior/2x512GB SSD/GTX680 - MBP 15"/2.53GHz/8GB/250GB SSD - MBA 2GHz i7/8GB/250GB - MMI 2.3HGz/8GB/500GB - TC 3TB - ReadyNAS Pro 6x3TB
Killerbob is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 21, 2012, 03:14 PM   #5
Pndrgnsvc
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2008
Location: Georgetown, Texas
Quote:
Originally Posted by Killerbob View Post
Hi,

I installed a few days ago, and when I uninstalled it, the issue with the icons went away. It somehow must have to do with ESET...

Bo
Thanks for posting the "solution", Bo. Indeed I would not have divined upon it.

Like you, I am at a loss to explain the cause/effect relationship.

Still, you might drop the developer a line just to see if this issue makes sense to him. Alas, I know not of ESET.
__________________
27" i7 iMac (10.9.2), iPhone 5 (7.1)

Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities. ~Voltaire
Pndrgnsvc is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X 10.7 Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:01 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC