GPP sim, activation required? - MacRumors Forums
Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 26, 2012, 03:58 PM   #1
Oofie
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bay Area, CA
GPP sim, activation required?

I just received my GPP Turbo and it doesnt seem to work. I have an AT&T 4s with 5.1. I inserted my non AT&T sim card using the GPP tray and interposer. It will start scanning and will show no service then after a minute or two, the phone will reset and activation is required again.

Ebay seller advertised that it's supposed to work with 5.1.

Any thoughts?
__________________
MBP 1.83ghz, WEEK 26 - Dead
Oofie is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 04:38 PM   #2
dhlizard
macrumors G3
 
dhlizard's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: The Jailbreak Community
Quote:
Originally Posted by Oofie View Post
I just received my GPP Turbo and it doesnt seem to work. I have an AT&T 4s with 5.1. I inserted my non AT&T sim card using the GPP tray and interposer. It will start scanning and will show no service then after a minute or two, the phone will reset and activation is required again.

Ebay seller advertised that it's supposed to work with 5.1.

Any thoughts?
Did you get the blank white sim with it to activate the phone/interposer
__________________
Two iPhone 5S
iPad 4 iPad Air AppleTV 2
MacBook Pro Two iMacs

Look for me here Jailbreak/Unlock Chart
dhlizard is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 04:40 PM   #3
Oofie
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bay Area, CA
No, it didnt come with one. It only came with the tray and the interposer. Am I to assume what I got is fake?
__________________
MBP 1.83ghz, WEEK 26 - Dead
Oofie is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 04:47 PM   #4
dhlizard
macrumors G3
 
dhlizard's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: The Jailbreak Community
Quote:
Originally Posted by Oofie View Post
No, it didnt come with one. It only came with the tray and the interposer. Am I to assume what I got is fake?
Don't know. I got the Gevey brand and it came with white activation sim

Look for a tutorial like this but for your brand

http://www.applenberry.com/gevey-ult...-instructions/
__________________
Two iPhone 5S
iPad 4 iPad Air AppleTV 2
MacBook Pro Two iMacs

Look for me here Jailbreak/Unlock Chart
dhlizard is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 04:49 PM   #5
Oofie
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bay Area, CA
Thanks, ill try to look for one!

EDIT: Nevermind, the sim card I was using wasn't activated for international roaming yet. Once I had it activated for international roaming (it was an international sim card), everything worked perfectly!
__________________
MBP 1.83ghz, WEEK 26 - Dead

Last edited by Oofie; Apr 26, 2012 at 06:37 PM.
Oofie is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: GPP Sim on iOS 7 Tiger8 iOS 7 10 Nov 26, 2013 07:48 AM
iOS 7 on Sprint 4s with SIM (GPP, Sim-7, etc..) Tiger8 iPhone 1 Sep 25, 2013 02:41 PM
GPP sim on IOS 7 Lethal state iPhone Tips, Help and Troubleshooting 13 Sep 21, 2013 01:04 AM
GPP sim on IOS 7 Rob- iOS 7 0 Jul 17, 2013 09:38 PM
iPhone: New GPP - Activation without Sim loicSz Jailbreaks and iOS Hacks 1 May 3, 2013 11:43 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC