Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Apr 29, 2012, 11:23 AM   #1
Dasaco
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
Lenovo v570 + Mac Os X Lion

Hi all,

I bought a brand new Lenovo v570 witch had already Windows 7 installed in it. I wan't to install Mac Os X as a second OS on it, I saw, that it is compatible with my laptop. Here is the video:
http://www.youtube.com/watch?v=XyNf9zrklKE

In the comments he says that he was using iAtkos L2. So I followed the iAtkos l2 tutorial in youtube. So I tried to boot it. It stucks on apple logo. If I boot it verbose it gives me error:

"BootCacheControl : Unable to open /var/db/BootCache.playlist: 2 No such file or directory
Bug: launchctl.c:2408 (24957):30: (dbfd = open(g_job_overrides_db_path, 0_RDONLY | 0_EXLOCK | 0_CREAT, S_IRUSR | S_IWUSR)) l= -1"

It just stops on this error.

Anyone know solution to this problem?

Sorry for my bad English. Thank you for you help
Dasaco is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 29, 2012, 11:27 AM   #2
simsaladimbamba
macrumors Core
 
simsaladimbamba's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Have you tried the following Hackintosh specific fora and websites yet, since the Hackintosh community is much more active there and can help you faster?
__________________
living on the moderately profane edge
simsaladimbamba is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 29, 2012, 11:40 AM   #3
Dasaco
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by simsaladimbamba View Post
Have you tried the following Hackintosh specific fora and websites yet, since the Hackintosh community is much more active there and can help you faster?
Thank you for quick reply.

Well yes, I tried and have found something, but it didn't solved my problem.
Tried to run it on other machine, exactly same happens... PC:

Graphic card: GeForce GTX 560

Processor: Intel Core i7

Motherboard: P67A-D3-B3

If you need more info about it, just tell me, ill post it here.
Dasaco is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 29, 2012, 11:43 AM   #4
simsaladimbamba
macrumors Core
 
simsaladimbamba's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Quote:
Originally Posted by Dasaco View Post
Thank you for quick reply.

Well yes, I tried and have found something, but it didn't solved my problem.
Tried to run it on other machine. PC:

Graphic card: GeForce GTX 560

Processor: Intel Core i7

Motherboard: P67A-D3-B3

If you need more info about it, just tell me, ill post it here.
Sorry, I am not versed in Hackintoshes. Have you created a thread on tonymacx86 or InsanelyMac?

PS: The video you linked to uses an i5 CPU and GT 525M GPU.
__________________
living on the moderately profane edge
simsaladimbamba is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 29, 2012, 11:49 AM   #5
Dasaco
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by simsaladimbamba View Post
Sorry, I am not versed in Hackintoshes. Have you created a thread on tonymacx86 or InsanelyMac?

PS: The video you linked to uses an i5 CPU and GT 525M GPU.
Ok, Ill make a thread in those forums
Dasaco is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC