Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old May 22, 2012, 09:34 PM   #1
miklovo
macrumors member
 
Join Date: Dec 2008
I keep loosing movie artwork. What am I missing?

I've searched threads and google but cannot find a specific enough solution to my issue.

All my movies are stored on a TC and everything plays just fine and everything is connected via the network and I've tried all the no-brainers like closing and re-opening iTunes, disconnecting the TC then re-connecting it then re-opening iTunes and pointing to the TC again and still nothing.

Problem is randomly I loose my movie artwork. Sometimes it's there and sometimes I get some up to 3/4 of my artwork but never 100% and never all the time. What am I missing?? It's so frustrating that I've spent all the time tagging all these movies with metadata and then the artwork (and only the artwork, all other data shows up fine) only shows up part of the time...

Please, there must be an easy solution I'm missing!! Any help appreciated..

Thanks!!
__________________
// 21" iMac // 2xTV2 // 2TB Time Capsule // 2x16GB iPad 2s // 16GB White iPhone 5 // 16GB iPhone 4 // Couple of Shuffles & Airport Expresses //
miklovo is offline   0 Reply With Quote
Old May 22, 2012, 10:02 PM   #2
cmoore49
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2008
Perhaps if you spelled " lose " correctly the search might show more results.
cmoore49 is offline   -2 Reply With Quote
Old May 22, 2012, 11:05 PM   #3
miklovo
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by cmoore49 View Post
Perhaps if you spelled " lose " correctly the search might show more results.
I apologize for my quick mis-spelled post but I did in fact search with correct spelling prior to asking.
__________________
// 21" iMac // 2xTV2 // 2TB Time Capsule // 2x16GB iPad 2s // 16GB White iPhone 5 // 16GB iPhone 4 // Couple of Shuffles & Airport Expresses //
miklovo is offline   0 Reply With Quote
Old May 22, 2012, 11:11 PM   #4
robanga
macrumors 68000
 
robanga's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Oregon
Look -I vote we lobby Webster's and all other English dictionary bodies to give up and change lose to " loose" with the amount of it we see on the internet its a losing battle. Stick a fork in it the battle is done

Thus "loose" will become one of the words like "bow" and have two meanings.

Whooze with me?

to the original poster. i would try repair permissions and making sure your iTunes library points to the correct folder etc. There is an Apple help article on it i recall.
__________________
Soli Deo gloria
robanga is offline   0 Reply With Quote
Old May 22, 2012, 11:24 PM   #5
miklovo
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by robanga View Post
to the original poster. i would try repair permissions and making sure your iTunes library points to the correct folder etc. There is an Apple help article on it i recall.
Everything is the way it should be. ie..points to correct file folders on network disk, no issues with permissions, etc. I have no issues playing all original files and even those that have "lost" their (not there but their..which is I think even more commonly mis-used that loose and lose...) artwork, as soon as I play the movie the artwork magically appears in cover flow...

I've looked through apple support forums and all I can find is how to reset entire libraries and/or delete and re-import the movie into iTunes....I've however tested this with a few movies with no luck....

Thanks for the constructive response though, appreciate the help
__________________
// 21" iMac // 2xTV2 // 2TB Time Capsule // 2x16GB iPad 2s // 16GB White iPhone 5 // 16GB iPhone 4 // Couple of Shuffles & Airport Expresses //
miklovo is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2012, 08:25 AM   #6
heisenberg123
macrumors 603
 
heisenberg123's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Hamilton, Ontario
Quote:
Originally Posted by miklovo View Post
Everything is the way it should be. ie..points to correct file folders on network disk, no issues with permissions, etc. I have no issues playing all original files and even those that have "lost" their (not there but their..which is I think even more commonly mis-used that loose and lose...) artwork, as soon as I play the movie the artwork magically appears in cover flow...

I've looked through apple support forums and all I can find is how to reset entire libraries and/or delete and re-import the movie into iTunes....I've however tested this with a few movies with no luck....

Thanks for the constructive response though, appreciate the help

have you tried to restart the ATV, mine does what you describe some times but a restart usually gives me back all my artwork
__________________
15" i7 Quad Core MBP (Early 2011) 2.0GHz, 16GB RAM, 1TB HD, AMD Radeon HD 6490M(Intel HD Graphics 3000) OSX 10.9
16GB Samsung Galaxy SIII with 32GB microSD
heisenberg123 is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2012, 08:47 AM   #7
bohbot16
macrumors 6502a
 
bohbot16's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Try this -
Close iTunes, go to ~/Music/iTunes/Album Artwork/Cache and delete what's in there.
bohbot16 is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2012, 08:55 AM   #8
mic j
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2012
I also had this problem a while back. I fixed it by selecting and deleting all of the files in the iTunes library, then added them all back in. Have not had a problem since doing that.
__________________
17" MBP '09, 2.66 GHz, 8GB RAM; 13" MBP (Retina) '12, 2.5GHz, 8GB RAM; iPad 2, 32GB; AE; TV 3; AEBS w 1TB Seagate HDD; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2012, 10:41 AM   #9
miklovo
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by mic j View Post
I also had this problem a while back. I fixed it by selecting and deleting all of the files in the iTunes library, then added them all back in. Have not had a problem since doing that.
That was it!! Took about 4 hours to process all artwork back into iTunes but everything is there and looks great!!

Thanks for the help!!
__________________
// 21" iMac // 2xTV2 // 2TB Time Capsule // 2x16GB iPad 2s // 16GB White iPhone 5 // 16GB iPhone 4 // Couple of Shuffles & Airport Expresses //
miklovo is offline   0 Reply With Quote
Old May 23, 2012, 11:02 AM   #10
mic j
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by miklovo View Post
That was it!! Took about 4 hours to process all artwork back into iTunes but everything is there and looks great!!

Thanks for the help!!
Yeah...it wasn't painless!!! Glad to be of service.
__________________
17" MBP '09, 2.66 GHz, 8GB RAM; 13" MBP (Retina) '12, 2.5GHz, 8GB RAM; iPad 2, 32GB; AE; TV 3; AEBS w 1TB Seagate HDD; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old May 24, 2012, 01:04 AM   #11
^^ CoolMacLover
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2009
Location: On A Apple
Send a message via MSN to ^^ CoolMacLover
I believe it was your Movie Artwork that you were missing...
__________________
Sometimes it feels like vines are growing under my skin
^^ CoolMacLover is offline   -1 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iTunes Match missing artwork guitarmandp iCloud and Apple Services 1 Jan 10, 2013 12:24 AM
missing artwork tab vanfanel1 Apple TV and Home Theater 2 Dec 19, 2012 02:05 PM
Missing movie album artwork solved JoeBlow74 Mac Applications and Mac App Store 5 Dec 11, 2012 07:20 AM
iTunes has artwork, phone has been synced - iOS still missing artwork petrucci666 iOS 6 19 Nov 17, 2012 08:10 PM
Lots of Artwork missing in iTunes that WAS there before puma1552 OS X 10.8 Mountain Lion 2 Sep 16, 2012 12:33 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:25 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC