Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 10, 2012, 09:24 PM   #1
LiveFreeDie
macrumors regular
 
Join Date: Aug 2010
My jailbreak just stopped working?

I had my new iPad jailbroken on 5.1.1. I didn't use it for a few days then when I turned it on today I noticed it took a lot longer to boot up. Then I tired to open Cydia up and nothing happens. Now none of my jailbreak tweaks work either anymore.

I'm going to do a restore and re-jailbreak it. I've never had this issue before and was curious if anyone else had this happen with the new jailbreak.
LiveFreeDie is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 11, 2012, 04:00 AM   #2
TriJetHero
macrumors 601
 
TriJetHero's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: World
Quote:
Originally Posted by LiveFreeDie View Post
I had my new iPad jailbroken on 5.1.1. I didn't use it for a few days then when I turned it on today I noticed it took a lot longer to boot up. Then I tired to open Cydia up and nothing happens. Now none of my jailbreak tweaks work either anymore.

I'm going to do a restore and re-jailbreak it. I've never had this issue before and was curious if anyone else had this happen with the new jailbreak.
Make sure its not in save mode, click status bar or reboot
__________________
iPhone 6 iOS 8.0 Stock
iPhone 5 iOS 7.1.2 Stock
iPad 4 3G iOS 7.1.2 Stock
iPad 2 WIFI iOS 8.0 GM
TriJetHero is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 11, 2012, 04:46 AM   #3
ZipZap
macrumors 68040
 
Join Date: Dec 2007
More likely you installed something that did not work as expected.
ZipZap is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 11, 2012, 08:06 AM   #4
LiveFreeDie
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by TriJetHero View Post
Make sure its not in save mode, click status bar or reboot
I rebooted 2 or 3 times with that not helping. I have since re-jailbroken and everything is back to normal now.

Quote:
Originally Posted by ZipZap View Post
More likely you installed something that did not work as expected.
The last thing I remember doing was updating some of the Cydia essential updates. The "pcre" and the "Rocky Racoon 5.1.1 Untether" since I have rejailbroken they are showing up in Cydia again s being needed to be updated. But i'm kind of hesitant on doing so.
LiveFreeDie is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 11, 2012, 08:15 AM   #5
MattWeed9
macrumors member
 
Join Date: May 2012
I had this happen last week, luckily for me a simple reboot fixed the issue.
MattWeed9 is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 19, 2012, 06:52 AM   #6
robbiedunbar
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2012
Yeah same thing happened to me last night on iPhone 4S running 5.1.1

Phone was running a little slow, so I did a restart then noticed none of my cydia tweaks worked.

Tried re-booting a number of times to no avail.

Even backed everything up, removed mobile substrate in cydia and reinstalled... but still nothing working!

Going to have to re-jailbreak tonight and hope it works.

Might just try IOS 6 Beta and jailbreak
robbiedunbar is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 7, 2012, 12:25 PM   #7
torres94063
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by robbiedunbar View Post
Yeah same thing happened to me last night on iPhone 4S running 5.1.1

Phone was running a little slow, so I did a restart then noticed none of my cydia tweaks worked.

Tried re-booting a number of times to no avail.

Even backed everything up, removed mobile substrate in cydia and reinstalled... but still nothing working!

Going to have to re-jailbreak tonight and hope it works.

Might just try IOS 6 Beta and jailbreak
Same thing happened to me this morning, my data wasn't working so i did a restart and the data worked but all some Cydia apps were removed and others didn't open. Cydia didn't open, did another restart and everything is now back to normal and working.

White 32 GB Factory unlocked jailbroken iphone 4s on Straight Talk
torres94063 is offline   0 Reply With Quote
Old May 5, 2013, 12:50 AM   #8
Joffa711
macrumors newbie
 
Join Date: May 2013
My iPhone 4s did it last night too.Still on 5.1.1 jailbreak. I couldnt get into any jailbroken apps. I just rebooted it a couple of times and it fixed itself.
Joffa711 is offline   0 Reply With Quote
Old May 5, 2013, 04:17 PM   #9
Troneas
macrumors 65816
 
Troneas's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: At the hacks section.
Why do people on 5.1.x in their 4S didnt upgrade to iOS 6 when evasi0n came out?
Troneas is offline   0 Reply With Quote
Old May 5, 2013, 04:27 PM   #10
darricksailo
macrumors 68040
 
darricksailo's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by Troneas View Post
Why do people on 5.1.x in their 4S didnt upgrade to iOS 6 when evasi0n came out?
I kept my mom's iPad on 5.1.1 for the re-restore option should the iPad be messed up.

I think some are just too busy to do the iOS 6 jailbreak (and/or don't care too much about having the latest OS/jailbreak)
darricksailo is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > Jailbreaks and iOS Hacks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dictation stopped working abary OS X Mavericks (10.9) 0 Dec 6, 2013 09:19 AM
Safari 6.1 stopped working on 10.8.5? Europe calling OS X 10.8 Mountain Lion 4 Nov 28, 2013 04:12 AM
Weather icon has stopped working after Jailbreak 5 weeks ago digzz iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Apr 6, 2013 11:58 AM
iPhone: Update to 6.1.2 now before jailbreak stopped in 6.1.3? Iphone4sinwhite Jailbreaks and iOS Hacks 14 Mar 3, 2013 02:31 PM
iPad: jailbreak suddenly stopped workin till i rebooted rob12770 Jailbreaks and iOS Hacks 2 May 31, 2012 12:00 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:36 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC