Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 28, 2012, 03:12 PM   #1
ijen0311
macrumors 6502a
 
Join Date: Jul 2009
No sound on ML Airplay

Search gave too many results...

I can't get sound when streaming from MBA to aTV2 over Airplay. When I attempt to change the setting in SP, it just "bounces" back to default and won't let me choose the aTV as an option
ijen0311 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 28, 2012, 04:04 PM   #2
MFL2012
macrumors member
 
Join Date: Jul 2012
I have this problem too. Was looking forward to finally watching HBO GO on the big screen. The video part works now, but sound still comes from the internal speakers.
MFL2012 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 28, 2012, 04:11 PM   #3
Mr X
macrumors member
 
Join Date: Jan 2008
Location: London, UK
Quote:
Originally Posted by MFL2012 View Post
I have this problem too. Was looking forward to finally watching HBO GO on the big screen. The video part works now, but sound still comes from the internal speakers.
I had to restart both my ATV's for it to work with Audio
Mr X is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 28, 2012, 04:36 PM   #4
MFL2012
macrumors member
 
Join Date: Jul 2012
Thanks, Mr X. Worked perfectly.
MFL2012 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:33 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC