Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 29, 2012, 04:10 PM   #1
nicholasg
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2011
Question Install seems to work, after reboot just get a white screen

I am trying to install Mountain Lion and an external FireWire drive. I have 2 hard drives in a a OWC Mercury Elite enclosure. One has my TM backup, the other one is blank (at the start of the process).

1) I've downloaded Mountain Lion
2) Run the installer. This takes about 3 mins
3) System reboots and I select the external drive to do a recovery install of Mountain Line (this is the option the installer gives)
4) Installer runs for around 20 mins
5) System reboots to a blank white screen
6) If I power off and power on the system reboots to a black screen
7) If I power off and power on with the Option key held down I have the option of booting Lion or the Lion recovery disk.
8) Once I boot the Lion there looks to be an install of Mountain Lion on the external drive, but no way to boot to it.

Any ideas?

Thanks,
Nick
__________________
iMac 20" 2.4 4GB 320GB HDD, 16GB iPhone, MacBook Air 1.6 2GB 120GB HDD
greenanphoto.com
facebook.com/greenanphoto
nicholasg is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:44 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC