Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 29, 2012, 08:46 PM   #1
Duckie1333
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
App Store

I did a clean install of ML and now when I go to the App Store to download an app I had it shows it as installed. I.E. - Twitter.

Any ideas?
Duckie1333 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 29, 2012, 08:56 PM   #2
thefredelement
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2012
Do you have an old drive with the apps installed to them somewhere? I had this on Lion where I had an old applications folder on a backup drive.
__________________
Mac Pro; cMBP; iPad, iPhone
thefredelement is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 30, 2012, 05:29 AM   #3
Duckie1333
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
I did the clean install on the drive that Lion was on so I there was not another drive. I do have a backup drive and did a complete back up before the clean install.

----------

I just ejected the backup drive and now I can install the apps.

Thanks,
Duckie1333 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC