Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 9, 2012, 06:32 PM   #1
VolceOntra
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2007
Anyone having problems with Messages?

I searched and checked out of couple threads, couldn't find something like this:

First time, it shows an error with an exclamation point. Regardless of who I sent it to and regardless if the message is just plain text, picture, or video.
2nd time, it sends just fine.

This is only a problem under ML and everything is normal on iOS.

Any ideas/suggestions?
VolceOntra is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2012, 10:31 PM   #2
paul117
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2012
i sometimes get this on my mac and iphone and ipad.... usually caused by my internet connection when my speed gets slowed from going over my limit.... i also have other issues like when i start my computer and messages starts it will quit with an error or i will simply have issues sending and receiveing files.
paul117 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 9, 2012, 10:40 PM   #3
heydrew
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2011
Location: The Internet
Yes.
About 12 hours ago my messages stopped going through on both my iPhone and my macbook. I just get the generic: "Your Message Could not be Sent"
__________________
13" Macbook Air i7 | iPad 2 64gb | Mac Mini 2010 + Plex
The only horror in my life is the stuff I write. Available for Kindle, Nook, & iBooks.
heydrew is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 10, 2012, 02:30 AM   #4
thasan
macrumors 6502a
 
Join Date: Oct 2007
Location: uk
Quote:
Originally Posted by heydrew View Post
Yes.
About 12 hours ago my messages stopped going through on both my iPhone and my macbook. I just get the generic: "Your Message Could not be Sent"
maybe its still the old problem? u know...if u clear all the previous messages, things used to get better in the old imessage.
thasan is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 10, 2012, 03:35 AM   #5
Skoopman
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2011
Location: Romania
Messages worked fine for me after I upgraded to ML. I did a clean install and now it doesn't work anymore. I can send an iMessage to a clients iPhone, but not to his Mac. I just get the exclamation mark. Weird.. Tried to change my password, used a VPN and the Google DNS, nothing works.
__________________
Macbook Air 13" | 1.8GHz | 4GB RAM | 128GB SSD
Time Capsule 2TB
Apple TV 3
Skoopman is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: Problems with incoming MMS messages... Need help (?) HeyGreggie Jailbreaks and iOS Hacks 3 Mar 22, 2013 09:24 AM
All sorts of problems with Messages... dwellsMBP OS X 10.8 Mountain Lion 6 Dec 7, 2012 11:48 AM
iOS6 Messages problems macusermdm iOS 6 0 Sep 20, 2012 01:23 PM
Messages to iChat problems bflowers Mac Applications and Mac App Store 1 Aug 22, 2012 09:44 PM
Messages / iMessage problems dontpannic OS X 10.8 Mountain Lion 14 Jul 17, 2012 12:31 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:12 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC