Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Digital Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 30, 2012, 05:44 PM   #1
SeanR2
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2012
Weird audio uploading problem!

Weird one this.
Doing some film music using G band and imovie. Have shared my 1st version to itunes and uploaded to drop box successfully to share link to director. 2nd version, I went through same process, and the itunes version seems to have uploaded to drop box (can double click on it and all seems fine), but try to share link and the music vanishes. The other film sound is there tho! Driving me crazy...! Anyone help?
SeanR2 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Digital Audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
...weird audio problem after 10.8.5 athank242 OS X 10.8 Mountain Lion 6 Oct 26, 2013 12:22 PM
Problem uploading .mov videos to Youtube ROACHCLASS Mac Applications and Mac App Store 3 Jun 17, 2013 12:05 PM
Weird Call Audio Problem... iceknyght iPhone 3 Jun 14, 2013 11:44 AM
Facing a problem with keyboard while uploading pictures. MuGeN PoWeR iOS 6 4 Mar 6, 2013 02:45 PM
Weird audio concern Hustler iPhone 1 Nov 3, 2012 11:46 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:04 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC