Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > iPhone and iPod touch Apps

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 23, 2012, 08:33 PM   #26
Irish Rose
macrumors Demi-Goddess
 
Join Date: May 2010
The app is working fine for me. Haven't noticed any speed issues with it.
Irish Rose is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 08:47 PM   #27
Eric5964
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2010
Location: Southeast Michigan
You tube is rip roar in' fast on my I5 !

EricE
__________________
EricE~~~~ Go Buckeyes!
MacBook, IMac, IPad 4, Ipad Mini, IPhone 5s, Apple TV, Apple Airport Express, IPod Nano...possibly a MacBook Air someday
Eric5964 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 24, 2012, 02:15 AM   #28
E365
macrumors newbie
 
Join Date: May 2010
I have this issue. Played the same video, on the same WiFi connection on the youTube app on my 4 and 5.. The 4 played instantly and loaded faster than it played. The 5 is basically unwatchable. Took about 10 second to start, then played about 3 seconds, buffered for 20, then played a few more, then repeat... Strange thing is I turn off WiFi and switch to 4G (non LTE) and it plays fast. Although, it looks like youTube drops the video quality when on 4G.

Although, I did the same with the iTunes Fesitval app which provides very high quality video and they both play instantly and smoothly on WiFi. So, I'd guess this is a youTube issue.

I did a speed tst on my WiFi and it gets like 17 mbps so I don't think I have the slow WiFi issue reported by other 5 users.

So basically the exact same issue the OP has...
E365 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 24, 2012, 05:59 AM   #29
divisionbuyzero
macrumors member
 
Join Date: Sep 2012
I confirmed when I go off wifi YouTube is fast again (even though I get 20-30 Mbps down). Odd
divisionbuyzero is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 24, 2012, 02:44 PM   #30
Sixpack446
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Jun 2010
All of a sudden it works perfect. It's loading super fast for me.
Sixpack446 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 24, 2012, 03:11 PM   #31
HKPDW
macrumors member
 
Join Date: Oct 2011
My IP5 would not buffer YT videos. I cleared cookies/data and powered down the phone.

When I powered up the phone again, YT was running / buffering as it normally should be.
HKPDW is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 30, 2012, 09:52 PM   #32
lookn4wifi
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2012
Speed test on LTE 39.75 down, 27.59 up

Speed test on home WiFi 0.68 down, 1.46 up, then 2.38 down, 1.37 up

iMac same test, same WiFi 10.37 down, 1.46 up

I was getting 11 down on my phone with no Safari YouTube issues (although the new YouTube app wouldn't load the videos). Today I can't get Safari YouTube to load and my speed test WiFi speeds are at a standstill.

Any hope this is a 6.0.1 fix?

EDIT: Just disabled LTE and my WiFi speed test is now compatible with my iMac at 10.95 and 1.61.

UPDATE: Disabling LTE wasn't a consistent fix. I'm wondering if it has something to do with my Time Machine bridged to my router.

Last edited by lookn4wifi; Oct 1, 2012 at 09:03 AM.
lookn4wifi is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 30, 2012, 10:57 PM   #33
soya
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2010
Most likely related to WiFi issues. Safari is fast though on my iPhone 5. Speeds are very inconsistent on SpeedTest..
soya is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 19, 2012, 09:29 PM   #34
jcct11
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2012
Same Problem

I'm having the same problem on an iPhone 5. I'm using wifi on AT&T Uverse 24mb down. If I go to YouTube over LTE, it loads fast.
jcct11 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 7, 2012, 04:25 PM   #35
TIGALAD
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
I get this exact problem. YouTube on ip5 on WIFI Keeps stalling. Also when it does work the video will drop quality badly! It's very annoying! ... Oh I'm in the u.k. But ip4 worked like a dream!
TIGALAD is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 7, 2012, 07:33 PM   #36
Beeplance
macrumors 65816
 
Beeplance's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Singapore
If your Internet speeds are doing fine, tat means it's a problem on YouTube server side.

FYI I use Jasmine, 99% of the time I had no problems with videos buffering even though my 3G connection is a mere 1.5mbps.
Beeplance is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 7, 2012, 08:37 PM   #37
nickchallis92
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2012
I can confirm youtube is working just swimmingly on my S3 and is using all my screen's estate

ah that felt good
nickchallis92 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 10, 2012, 06:47 PM   #38
SAFC Nickwa
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Mine was doing this until I deleted the app then reinstalled it, now fixed !!!
SAFC Nickwa is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 10, 2012, 06:50 PM   #39
GrandPhrase
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by TheMacBookPro View Post
Working fine for me. I just wish they'd update the official app to support the larger display.
They may have already submitted the updated version, and Apple needs to approve it.. but who knows..
__________________
iPhone 5, 13" Macbook Pro, iPad 3
GrandPhrase is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 10, 2012, 07:00 PM   #40
The Game 161
macrumors 68040
 
The Game 161's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: UK
Just use Jasmine...supported for the new screen and works very well.
The Game 161 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2012, 12:45 AM   #41
C000ldin
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
I am also having the same problem. It's really frustrTrating. I held 4s and ip5 side by side and plYed the same youtube video at the same time over the same wifi network. Guess what ip4s played it very smoothly while the iphone 5 likes practically doesn't move after first 10 seconds. I don't know what's the problem. Mr Sixpack, how was it fixed in your case can you tell me? Or it just came to work without any reason?
C000ldin is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 11, 2012, 02:19 AM   #42
Usehername
macrumors member
 
Join Date: Oct 2012
Having problems as well. Works fine in safari but practically useless with the app.
Usehername is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2012, 03:59 AM   #43
Vundu
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2009
Location: Manchester, UK
Youtube has been slow on every iPhone I have had. Even over wifi on my 120mb connection.

All other things on my iphone have been fast so not a setup issue.
Vundu is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2012, 05:55 AM   #44
Gutwrench
macrumors 6502a
 
Join Date: Jan 2011
No YouTube problem but a Jasmine user too.
Gutwrench is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2012, 07:01 PM   #45
pipa
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2008
Location: NYC, New York
I noticed this on my 4s after using the App Store YouTube app
pipa is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 12:20 AM   #46
antman2295
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Sixpack446 View Post
I just tested it on AT&T lte network and it loaded extremely fast. I tried again on wifi and it was very slow. I ran a speedtest on my wifi and it was fine. This is really annoying.
I was having the same issues tonight.
antman2295 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 12, 2012, 12:23 AM   #47
akimmi
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
still i don't get iphone5, i have iPhone 4 and still working good. maybe you have internet issues . i guess so
__________________
Custom Essays | Cheap Essay
akimmi is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 07:10 PM   #48
Liamkk0001
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Had d same problem on my iphone 5 but fixed it by deleting the YouTube app and instead opening youtube in the safari browser. You can just add it to your home screen from there so it's same as having the app but it works fine and videos load very quickly
Liamkk0001 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 07:23 PM   #49
haruhiko
macrumors 68030
 
haruhiko's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by Sixpack446 View Post
Youtube is painfully slow for me on my iphone 5 using wifi. It doesn't seem to buffer and videos are constantly freezing on me. When I run a speedtest I am getting 30 download and 3 up, so it is not my Internet. I played the same video on my iphone 4 side by side with my 5 and the iPhone 4 loads perfectly, while the iPhone 5 just sits there. The weird thing is that I can go to any other video streaming site and my iphone 5 will load the videos extremely fast. It's the same results using the youtube app and using safari.

Can anyone else confirm this on their iphone 5?
use the Jasmine app.

It solves all your problems including iPhone 5 display support.
__________________
Mac: rMBP'12, iMac'08/24", Mini'09, MBP'10/15", MBA'11/13". iPhone: 5s/64S 5/64B, 4S/64W, 4/32B, 3GS/16. iPT: 3G,1G. iPad: Air,Mini2,4,3/LTE/64 2/3G/32, 1/WiFi/16. ATV'12,'11, AEBS'09, TC'13/2TB
haruhiko is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 07:53 PM   #50
VinegarTasters
macrumors regular
 
Join Date: Nov 2007
Quote:
Originally Posted by iFanboy View Post
The view count is generated by unregistered users browsing the forum also.

At one stage today there were almost 7000 people looking at the iPhone form alone. There weren't 7000 users logged in and browsing. Some threads received 500 views before a logged in user even saw it.

Pipe down.
Are you saying the number of views is bogus? That it is artificially inflated about 20 times or more depending on number of real views?
__________________
iPhone Secrets:
http://www.edepot.com/iphone.html
VinegarTasters is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > iPhone and iPod touch Apps

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:56 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC