Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > News and Article Discussion > MacRumors.com News Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 23, 2012, 07:10 PM   #76
olegandbuster25
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2007
Location: San Antonio, Texas
Send a message via Skype™ to olegandbuster25
A "resolution" is not yet available? Lol spell check problems
olegandbuster25 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:11 PM   #77
dlastmango
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2004
Location: West Coast - FLORIDA
Send a message via AIM to dlastmango
are we holding it wrong?
dlastmango is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:13 PM   #78
reallynotnick
macrumors 6502a
 
Join Date: Oct 2005
I tend to get about 10-13mb/s down on WiFi over WPA2 enterprise, which was better than my HTC EVO 4G so I'm happy with it, but if I could get higher that would be awesome.

I then tried without WPA2 and got about the same results though a few times it hit 20. Then after switching back to WPA2 I am getting some 40mb/s scores.

Upload speeds however are all the over the place as it seems to drop out in the middle and stall, sometimes I get 20 and other times I get .5
__________________
13in MBP, 2.26GHz, 8GB RAM, 500GB WD Scorpio Blue HDD
reallynotnick is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:14 PM   #79
Texran
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Reset Network Settings

Those that have complained about losing the wifi connection and needing to re-enter the password.
Try a reset on the network settings.
It worked for me on a previous phone, and my iMac.
__________________
iMac-11 3.4 1TB - 2012 MacBook Pro-15 - iPad 2 64 - iPhone 5 64 - TC 2 TB
Texran is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:15 PM   #80
gijoeinla
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2011
Location: Los Angeles, CA
Quote:
Originally Posted by DiamondGCoupe View Post
I've noticed much slower speeds on my wifi too, hopefully it's a software fix. On a positive note, got 30+MBs on LTE in LA area with iPhone 5
Himmmm. In LA here. AT&T or Verizon? My wifi is 22mbs. But LTE still has yet to shine. Where are these 30+ speeds??
gijoeinla is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:17 PM   #81
mavis
macrumors 68040
 
mavis's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Tokyo, Japan
Send a message via AIM to mavis Send a message via MSN to mavis
Quote:
Originally Posted by ppdix View Post
1839.6 kB/S on my studio's Comcast DSL
1379.2 kB/S on AT&T's LTE! WHOOOAAAAA
LTE is only 1.4Mbps where you live? That sucks!! At that speed, what's the freakin point?
mavis is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:19 PM   #82
jrlcopy
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
My LTE is around 10/10 on Verizon in NYC. But my wifi is great.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo.PNG
Views:	9
Size:	448.4 KB
ID:	362040  
__________________
15" Macbook Pro i7 / 8gb ram / Lion / Windows 8
Avid Symphony 6.5
jrlcopy is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:20 PM   #83
MacMan1620
macrumors member
 
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by dlastmango View Post
My LTE speeds are horrible as well:
2.70
2.74
2.94
2.75
2.74
Wi-Fi
3.13
2.96

Randomly I get good upload speeds of 10-16mb but never do I get anything above a 4mb for downloads speeds


Just check my old iPhone 4 15.96 down and 7.32 Up...
Damn 1st Gen iDevices...
You should get better wifi. My service providers gives me 100mb/dn and my iPhone 5 is consistently downloading at 20-23mbs.
MacMan1620 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:22 PM   #84
faroZ06
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by Zwhaler View Post
Another reason to wait to upgrade.
Yep. I feel bad for people who buy new stuff and get a lemon. That happened to my dad with an iMac he bought then gave to me later. It had the faulty NVIDIA GPU that was doomed to fail within 4 years. He also got a lemon by buying a 2000 Jaguar XKR when it first came out (8th model made or something).
faroZ06 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:23 PM   #85
Lucas Godfrey
macrumors member
 
Join Date: Jul 2010
Location: London
yay i made front page

thats my pic!
Lucas Godfrey is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:25 PM   #86
faroZ06
Banned
 
Join Date: Apr 2009
I'm getting normal speeds on my iPhone 4 with iOS 6.

----------

Quote:
Originally Posted by MacMan1620 View Post
You should get better wifi. My service providers gives me 100mb/dn and my iPhone 5 is consistently downloading at 20-23mbs.
You have 100mbps internet access?? Are you right next to the backbone station or something?
faroZ06 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:26 PM   #87
WAPilot
macrumors member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Washington State
Not here

We are kicking butt on LTE...Here's a comparison in Portland, Oregon. One on the left is an iPhone 4S on 4G and the other is an iPhone 5 on LTE. Same location.

WAPilot is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:27 PM   #88
faroZ06
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by Texran View Post
Those that have complained about losing the wifi connection and needing to re-enter the password.
Try a reset on the network settings.
It worked for me on a previous phone, and my iMac.
Resetting stuff to fix first-run bugs seems to be a recurring theme in iOS 6. After opening and quitting the App Store a few times, it finally ran without glitches/crashing, and I had to try 3 times to get the iCloud restore to work. Hopefully Apple will fix all of this with a 6.1.
faroZ06 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:28 PM   #89
JimMacFan
macrumors regular
 
Join Date: Jan 2009
I think a better topic would be the HORRIBLE battery life. Unacceptable!!!
JimMacFan is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:29 PM   #90
troy14
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2008
Quote:
Originally Posted by mavis View Post
LTE is only 1.4Mbps where you live? That sucks!! At that speed, what's the freakin point?

He said kB/S which is Kilobytes per second, not megabits per second.

Converted to megabits/second would be roughly 10 megabits a second, which is decent, but not the best.
troy14 is online now   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:29 PM   #91
Illusion986
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2009
Mine keeps dropping bluetooth connection to headset....It works perfectly on iPhone 4 thou
Illusion986 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:29 PM   #92
jrlcopy
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Quote:
Originally Posted by JimMacFan View Post
I think a better topic would be the HORRIBLE battery life. Unacceptable!!!
Mine's awesome, only charged it once Fri night, and it's still rocking, only at 36%. Made a couple hours of phone calls and a bunch of gaming a texts.
__________________
15" Macbook Pro i7 / 8gb ram / Lion / Windows 8
Avid Symphony 6.5
jrlcopy is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:29 PM   #93
JoeHemi
macrumors member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Seattle, Wa
Quote:
Originally Posted by jrlcopy View Post
My LTE is around 10/10 on Verizon in NYC. But my wifi is great.
I have the opposite problem, my LTE speeds are just fine

Thumb resize.

Last edited by JoeHemi; Sep 23, 2012 at 07:43 PM.
JoeHemi is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:29 PM   #94
faroZ06
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by joueboy View Post
Apple will claim that this is a software. Because if they claim this as a hardware that's gonna be a recall. Wait a minute they didn't recall the iPhone 4.
They're going to claim it's software when it's really hardware then somehow release a software patch that fixes a hardware problem? Or just claim it's software then don't even release a patch for it? That won't work.

Fortunately for Apple, the iPhone 4 antenna problem only affected a few phones it seems, and the problem could be remedied by using a case. I deliberately tried to get some iPhone 4s to drop calls, but I couldn't.
faroZ06 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:35 PM   #95
zorinlynx
macrumors 68000
 
zorinlynx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Florida, USA
I haven't had any issues. Either at home on my airport or at my friends place with a netgear router.
zorinlynx is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:37 PM   #96
jermy4
macrumors member
 
Join Date: Jun 2010
I was having a range problem, my wifi would only work on my 5 if I was within about 20-25 feet from my router and would either drop or slow to a crawl if I was further than that. I tried all sorts of things with my phone and my router but then I started to realize that not only was I having these problems but I wasn't seeing any of my neighbor's wifi networks showing up on my iphone 5 either. My wife's 4s was showing like 6 or 7 of the neighbors networks.

I went and got a replacement today and now I can use my wifi 75+ feet away from my router and the speed is fine.

My issue was definitely hardware because one of the things I tried was disabling all security and it didn't make any difference.
jermy4 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:40 PM   #97
Eriamjh1138@DAN
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2007
Location: BFE, MI
So, it clearly only affects some iPhones.

Is that so hard to understand?

Mine's not here, yet (Sept 28th, it says). Fingers crossed.
__________________
iBeaker
Eriamjh1138@DAN is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:40 PM   #98
Mr. Gates
macrumors 68020
 
Mr. Gates's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: --Redmond --------- ----------------Washington---
Quote:
Originally Posted by WAPilot View Post
We are kicking butt on LTE...Here's a comparison in Portland, Oregon. One on the left is an iPhone 4S on 4G and the other is an iPhone 5 on LTE. Same location.

Image
Dude .........

Don't you know what WiFi is ?

We aren't talking about LTE
__________________
This is a RUMOR site For speculation and discussion.Not a Fan-Club. Just because we are interested in Apple rumors it doesn't mean we should be frothing at the mouth with Apple rabid comments.
Mr. Gates is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:43 PM   #99
mchaseman
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Is there a difference in setting up your phone as a new phone as opposed to a restore? Which is better?

Sorry in advance if this question has already been asked but I couldn't find in on the search.

Thanks,

Marc
mchaseman is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 23, 2012, 07:44 PM   #100
faroZ06
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by olegandbuster25 View Post
A "resolution" is not yet available? Lol spell check problems
What's wrong with saying "resolution" in that context?

Resolution: the action of solving a problem, dispute, or contentious matter
faroZ06 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > News and Article Discussion > MacRumors.com News Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:46 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC