Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 27, 2012, 09:52 PM   #26
Gdwheel
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2010
I have a 2012 GMC Acadia and a 2012 Avalanche and both pair fine. It took a little while on one of them, but it paired fine.
Gdwheel is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 27, 2012, 10:11 PM   #27
macMD
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2005
Location: New York
Our Subaru allows 2 phones, but my wife's (flip) phone doesn't connect properly when we have both phones on there. I may just opt to use my BT headset anyways.
macMD is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 27, 2012, 10:14 PM   #28
xwinger
macrumors member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Alberta
Works just as crappily on my '12 Subaru wrx sti
xwinger is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 28, 2012, 10:18 AM   #29
jwhee0615
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Location: Plano, TX.
Bluetooth wont pair

I am having trouble as well. I cannot seem to pair my new iphone 5 with either of my vehicles. It sees the car but as soon as I plug in the code to pair the phone pops up and says unsuccessful. My wifes iphone 5 works fine. We have a BMW and a Tahoe. Apple support is clueless too.
jwhee0615 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 28, 2012, 10:24 AM   #30
randy98mtu
macrumors 65816
 
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by mattpreston11 View Post
Working fine with my belkin aircast bluetooth.

Siri quality is still dreadful though. Really don't understand why the quality is downgraded over bluetooth.
Siri sounds great on my 2009 MKS. I paired mine no problem. I paired my wife's no problem to her 2011 Flex. But it doesn't work for phone calls. I need to delete it and try repairing it. Mine works for phone calls just fine. Incidentally, when I use Siri, the display shows like I am on a phone call.
randy98mtu is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 28, 2012, 10:26 AM   #31
BFizzzle
Banned
 
Join Date: Jun 2010
Location: Austin TX
2012 mazda 3 works just fine for me..

anyone able to call siri using their vehicle button?
BFizzzle is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 28, 2012, 10:31 AM   #32
crewpride
macrumors member
 
Join Date: Aug 2010
Location: California
I have a 2012 Chevy Cruze. No bluetooth pairing issues at all.
crewpride is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 28, 2012, 10:14 PM   #33
Cripps
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2011
Quote:
Originally Posted by jwhee0615 View Post
... Apple support is clueless too.
Well they are not in the car business.
Pairing works for most people so it's not likely to be an iPhone problem.
Cripps is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 29, 2012, 01:06 AM   #34
jwhee0615
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
Location: Plano, TX.
Quote:
Originally Posted by Cripps View Post
Well they are not in the car business.
Pairing works for most people so it's not likely to be an iPhone problem.
Interesting... if it works fine on one iphone 5 on 2 different model cars and the iphone 5 wont work then how is it likely that its not the iphone??
jwhee0615 is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 29, 2012, 02:31 AM   #35
pooleman
macrumors 65816
 
pooleman's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Eastern CT
Quote:
Originally Posted by tacvbo83 View Post
I just went from iPhone 4 to iPhone 5 and can't use the awesome feature of pairing with my GMC 2011 Sierra. Used to work perfect with my iPhone 4. Is anyone having the same issue? Would it be iOS 6 or the phone itself. I hope it is something that can get fixed soon since I used that feature everyday. I do turn on bluetooth and just says now discoverable but does not show anything.
I have a 2012 GM car and it pairs great with iPhone 5. Read the manual then try again.
pooleman is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 03:58 PM   #36
aa909
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2008
having issues too

won't pair with my 2005 BMW 530i. no problems pairing my Iphone 3G or 4 but while the iPhone 5 recognizes the car, it says pairing failed after I enter the code
aa909 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 04:22 PM   #37
rollzst
macrumors member
 
Join Date: Apr 2011
Working fine in my vehicle
__________________
Macbook Pro 13" (2011)
iPhone 5 64GB White
iPad 32GB White Wi-Fi + Cellular (4th gen)
http://www.integratech.co.uk
rollzst is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 04:26 PM   #38
Perihelion
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2010
Holy crap, so many ballers in this thread. GTRs, Bentleys, geeze...
Perihelion is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 04:37 PM   #39
dgstan
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by grayskies View Post
I'm having trouble pairing with 2011 Prius. I've reset and paired, powered on/off repeatedly. I can't get the Bluetooth to connect with audio and phone functions. I can get one or the other.
I have a 2011 Lexus CT200h and it probably has the same system as the Prius. I don't have any problem at all. Both audio and phone work fine. Just make sure you unpair the old phone first.
dgstan is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 04:41 PM   #40
pnoyblazed
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2008
Location: Rockland/Manhattan/Bay Area
my 2010 mercedes s550 pairs fine no problems
pnoyblazed is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 04:52 PM   #41
karsten s
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2012
Bluetooth Pairing on Vehicles with iPhone 5

When I try to pair my iphone 5 with my 2007 prius bluetooth, the car wants a passkey, but the phone won't show anything other than "device 1", nothing pops up to enter a passkey, unlike my prior iphones. Suggestions?
karsten s is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 3, 2012, 05:30 PM   #42
Hawkeye16
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2009
Location: Iowa
Worked first try in my BMW Z Coupe. Also with all of my BT headphones.
__________________
Despite the high cost of living, it remains very popular.
Hawkeye16 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 03:48 PM   #43
EvoGoon
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2012
Bluetooth pairing issue specific to Phone, not vehicle

Quote:
Originally Posted by jwhee0615 View Post
I am having trouble as well. I cannot seem to pair my new iphone 5 with either of my vehicles. It sees the car but as soon as I plug in the code to pair the phone pops up and says unsuccessful. My wifes iphone 5 works fine. We have a BMW and a Tahoe. Apple support is clueless too.
This would seem to be specific to your phone and not your wife's phone. I'm having the exact same issue with my 2012 Range Rover Evoque which had paired fine with my iPhone 4S previously. Interestingly, I was able to pair my new iPhone 5 the first time (using the factory default PIN for my car) and had it working on my first drive to work. When I restarted the car to head home that evening it stopped working then and I haven't been able to get it paired again, with the factory default PIN or otherwise.

I've cleared all previous phone & device profiles with no luck. My next move will be to restore the phone to factory defaults via iTunes and and try that.

The fact that I had it working well on the first attempt is perplexing.
EvoGoon is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 07:44 PM   #44
Dstopsie
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2010
Location: LOS ANGELES BABY!!
Works fine on my 2012 IS 250fsport
Dstopsie is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 07:45 PM   #45
gentlefury
macrumors 68030
 
Join Date: Jul 2011
Location: Los Angeles, CA
Worked no differently in my 2012 MINI Cooper.
gentlefury is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 07:57 PM   #46
= bluntman =
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2009
Location: Toronto, Ontario
Pairing seems to occur faster and more consistent (100% so far) as compared to my iPhone 4 in my 2011 Sportage SX (with navigation).
__________________
flickr
= bluntman = is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 08:02 PM   #47
jarednt1
macrumors member
 
Join Date: May 2005
Works fine on my 2012 Ford w/ Sync
__________________
iMac 21.5" 2011
MacBook Air 13"
iPad 3
iPhone 5
jarednt1 is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 08:03 PM   #48
erratikmind
macrumors 6502a
 
erratikmind's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: S.F./Las Vegas
Woks as expected on an Infinity FX35.
erratikmind is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 08:12 PM   #49
jumpmandds
macrumors regular
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ohio
2011 camaro works perfect
jumpmandds is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 17, 2012, 08:26 PM   #50
Jay A whY
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
Can someone walk me through pairing my Redline BMX 🚲 with my iPhone 5 📲?! 🍺🍺
Jay A whY is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone 5 bluetooth pairing problem ijohn.8.80 iPhone Tips, Help and Troubleshooting 20 Jul 4, 2013 06:32 PM
Iphone 5 Bluetooth Pairing - No Sound Superman80 iPhone 0 Apr 10, 2013 08:48 AM
iPhone 4S not pairing up with Bluetooth imezto iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Mar 21, 2013 10:40 AM
Iphone 5 bluetooth pairing problem bayscom iPhone 3 Nov 7, 2012 09:39 AM
Bluetooth pairing - Iphone 4 Loyola iPhone Accessories 0 Oct 27, 2012 10:04 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC