Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Sep 25, 2012, 09:30 AM   #1
BFizzzle
Banned
 
Join Date: Jun 2010
Location: Austin TX
updating PRL on verizon iphone 5?

im new to verizon, have you not been able to update the PRL on the iphone in general? or is this new to iOS 6/iphone 5?

when i dial *228 it says i cant dial that #
BFizzzle is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 25, 2012, 09:36 AM   #2
1080p
macrumors 65816
 
1080p's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Planet Earth
Verizon LTE Phones don't use *228. They dynamically update roaming and tower information automatically.
__________________
Hack Pro - Core i7, 8GB RAM, Nvidia GTX 760, (2) 120GB SSD, 1TB HDD | | Synology NAS
------------------ iPhone 5s 16GB Space Grey on T-Mobile ------------------
1080p is online now   0 Reply With Quote
Old Sep 25, 2012, 09:38 AM   #3
BFizzzle
Thread Starter
Banned
 
Join Date: Jun 2010
Location: Austin TX
Quote:
Originally Posted by 1080p View Post
Verizon LTE Phones don't use *228. They dynamically update roaming and tower information automatically.
oh okay thanks.
BFizzzle is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPhone

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC