Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Oct 26, 2012, 10:57 PM   #1
Artful Dodger
macrumors 68020
 
Artful Dodger's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: In a false sense of reality...My Mind!
Aperture 3 Plug-in question

Ok, so after the latest FCPX update I updated Aperture 3, played around a bit and then it happened, all my plug-in's required the key codes to be entered back in all over again. Topaz bundle and a couple others, 14 keys to enter back in after opening them all.

So is this normal because this is the first time it has ever happened and or has this happened to others as well if it's not the norm?
__________________
27" iMac, 3.4GHz Quad-Core Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, AMD Radeon HD 6970M 2GB; Quad G-Drive; 12" Wacom Cintiq
Artful Dodger is offline   0 Reply With Quote
Old Oct 27, 2012, 11:23 AM   #2
AxisOfBeagles
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2008
Location: East of Shangrila
not here. After I updated OS I then updated Aperture to 3.4 - Plug-ins from Nik, Photomatix (and one other I can't remember!) were all fine, no keys needed to be re-entered.
__________________
Once you can accept the universe as being something expanding into an infinite nothing which is something, wearing stripes with plaid is easy
AxisOfBeagles is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC