Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 5, 2012, 10:52 AM   #1
mimetricks
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Greetings and all - Outlook 2011 free/busy not working

Greetings all,

Just signed up. I've been supporting Mac's for about 12 years so today i thought finally i'd sign up to a forum to see if someone could help me.

I've got a baffling one, I've got an exec with Outlook 2011 (14.2.4) and everything is working fine except he can't pull down anyone's free/busy other than his own, just shows blank stripped boxes. Its fine in OWA and also on another Mac, he's had this since 14.1.0. I've tried replacing the exchange server with the OWA name and still the same. I've nuked the account as well and no luck, although I've not had a chance to configure another account to check if that's got the issue. Of course I've not got the issue on the other 120 macs.

Anyone got any ideas before i do a complete reinstall of Office 2011.

MT
mimetricks is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:03 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC