Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 11, 2012, 12:15 PM   #1
mpress03
macrumors member
 
Join Date: Feb 2012
Memtest results

I recently installed 8 gb of ram (2x4gb) in my 2011 iMac running Mountain Lion. I ran Memtest in single user mode as recommended on many sites. I am a little confused by the following results:

Solid bits: setting 45 of 64firewire (OHCI) Lucent ID 5901 built-in: 52 bus resets in last 3 minutes
Ok

I got the same kind of results but with different numbers in block sequential, checkerboard, bit spread and bit flip. There is nothing plugged into my FireWire port, so I was wondering if this a RAM issue? It ends with OK so I don't know if it is a problem or just giving me information.
mpress03 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 11, 2012, 03:47 PM   #2
DisMyMac
macrumors 65816
 
DisMyMac's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
You will probably get good answers in the Mac Pro forum. Not so much here.
DisMyMac is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Benchmark - Why are results so different? RandomQuestion MacBook Air 4 Jul 28, 2013 09:13 AM
Kernel Panic during Memtest KeysMac MacBook Pro 16 Mar 30, 2013 01:56 PM
Memtest errors? alksion iMac 6 Sep 10, 2012 03:42 PM
Latest ver. of memtest? rockinrocker Mac Applications and Mac App Store 0 Aug 15, 2012 04:32 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC