Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 23, 2012, 06:38 PM   #1
MrDee.Mac
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Canon Powershot SD 780 "No Camera Found"

Good Day Everyone!! I have a situation, I'm trying to fix a problem by connecting a Canon Powershot SD 780 camera to an iMac 10.6 for a friend. It works well with a PC and he told me that it worked for him before with the same OS with nothing new installed or updated. Every time I go to Camerawindow, I get the message "No camera found". I I checked hardware and it doesn't show up in USB, but other devices do. I switched to different USB ports and took some devices off the USB ports, still nothing. Has anybody ran into this problem or know what it is? Your help will be greatly appreciated it. Thanks in advance!!
MrDee.Mac is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:11 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC