Go Back   MacRumors Forums > News and Article Discussion > MacRumors.com News Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 20, 2012, 11:43 PM   #26
Mazda 3s
macrumors 6502
 
Join Date: Oct 2006
Success in Raleigh, NC with iPhone 5/unlimited
Mazda 3s is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:44 PM   #27
dacreativeguy
macrumors 68000
 
Join Date: Jan 2007
Works in SF!
dacreativeguy is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:45 PM   #28
krravi
macrumors 65816
 
Join Date: Nov 2010
Only for unlimited plans?
__________________
Lots of Apple,Sony and other gadgets.
krravi is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:46 PM   #29
raam89
macrumors member
 
Join Date: Jul 2011
Location: The Golden state
I just checked mine. It's turned on as well! about time AT&T

iPhone 5 with 2gb tiered plan; Location SF bay area..

Last edited by raam89; Nov 20, 2012 at 11:48 PM. Reason: updated with phone and plan info
raam89 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:47 PM   #30
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
one person was able to get it on their 4S with a tiered plan

https://twitter.com/DJPipperz/status/271127012490493952
arn is online now   1 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:47 PM   #31
dylanlive
macrumors member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Grand Forks, N.D.
No go for me - Grand Forks, ND.

iPhone 5, Unlimited Data.
dylanlive is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:48 PM   #32
Mr. Gates
macrumors 68020
 
Mr. Gates's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: --Redmond --------- ----------------Washington---
Why not ? You pay for data now.

I got grandfathered in early with the first iPhone, but it doesn't matter. Now they throttle your speed down to nothing if you go over 3 gigs .

Be careful people.

AT&T is NOT to be trusted in ANY fashion
__________________
This is a RUMOR site For speculation and discussion.Not a Fan-Club. Just because we are interested in Apple rumors it doesn't mean we should be frothing at the mouth with Apple rabid comments.
Mr. Gates is offline   3 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:49 PM   #33
Max Book
macrumors member
 
Join Date: Mar 2008
Tried restarting the phone, it still doesn't work. I get the message telling me to upgrade my data plan....

iPhone 5, 5GB plan with tethering
Max Book is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:49 PM   #34
rtdunham
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2003
Location: St. Petersburg, FL, Northern KY
I'm not sure this is the right way to test, but I turned my iPhone5 off, then on again, checked prefs, and the use cellular-for-Facetime toggle was turned ON. This in greater cincinnati on a Verizon account with a shared data plan.
rtdunham is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:50 PM   #35
MadSkillzPhan
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2010
works

works for me in stockton,CA although no LTE. Just att 4G
MadSkillzPhan is online now   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:51 PM   #36
iBreatheApple
macrumors 68020
 
iBreatheApple's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Florida
Funny this is posted today because coincidentally I called today asking if there was anything I needed to do or if it required an iOS update. They told me that I had to be on a shared data plan so clearly they are still unaware.
__________________
Steven Jobs was nothing less than brilliant. His vision to change the world was genuinely inspiring.
iBreatheApple is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:52 PM   #37
StealthMonkey
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
No go for iPhone 5 on tiered data plan in Austin, TX.

Tried hard reset, and the switch was actually enabled for a few seconds immediately after restart, then it turned off. Trying to turn if back on gives me the big blue message box.
StealthMonkey is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:53 PM   #38
BrianMojo
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
I must be missing something here, as I don't even HAVE a toggle to turn off or on at the bottom of my FaceTime settings screen. Advice, anyone?

(I have an iPhone 4 btw)
BrianMojo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:53 PM   #39
Natesac
macrumors 6502a
 
Natesac's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Dallas,Tx
Rebooted still get the prompt to call AT&T. Dallas area iPhone 5 w/5GB tierd plan.
__________________
Dell Inspiron Q6600 Core 2 Quad Windows 7, 16GB Black iPad Air, Apple TV 3, 64GB Space Grey iPhone 6.............Im Bidigital
Natesac is online now   2 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:53 PM   #40
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by BrianMojo View Post
I must be missing something here, as I don't even HAVE a toggle to turn off or on at the bottom of my FaceTime settings screen. Advice, anyone?
Setttings -> General -> Cellular -> Scroll down

arn
arn is online now   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:54 PM   #41
II BISTRO II
macrumors member
 
Join Date: Sep 2012
Had to hard reset to get it to work

Unlimited in philadelphia
II BISTRO II is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:55 PM   #42
Goaliegeek
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2009
Location: Colorado
Working for me! iPhone 5, LTE, and unlimited data. I just restarted my phone. Littleton/Denver, CO
__________________
Late 08 MBP 2.53GHz, 8GB RAM, 512mb 9400m&9600mGT; 16GB iPhone 5
Goaliegeek is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:56 PM   #43
Justinb51
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2010
Location: Indianapolis, IN
Regular restart, hard restart. No dice here.
Unlimited, iphone 5, AT&T
Justinb51 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:57 PM   #44
BrianMojo
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
Quote:
Originally Posted by arn View Post
Setttings -> General -> Cellular -> Scroll down

arn
Nothing there either! This is very odd, especially because I remember there being an option at some point. Perhaps iPhone 4 has had this hard-coded out somehow?

I've got:

Cellular Data
Enable 3G
Data Roaming
Set Up Personal Hotspot

Use Cellular Data for:
iCloud Documents
iTunes
Passbook Updates
Reading List
BrianMojo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:58 PM   #45
StarDal
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by fraggot View Post
No dice, restarted my phone and nothing. The switch was actually enabled for like 2 seconds then it switched off.
Same here... Dallas grandfathered unlimited on the 5.
__________________
iPhone 5 (1 White and 1 Black); iPad 3 WiFi+LTE; 27" Intel i7 Quad Core iMac; Apple TV2; Apple TV3
StarDal is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:58 PM   #46
FtrV8
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2009
Works for me as well. Unlimited AT&T data plan from the first iPhone. BayArea, CA.

iPhone 5.
FtrV8 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 20, 2012, 11:59 PM   #47
friedmud
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2008
Not working in medium sized town in Idaho with two 4S's on grandfathered unlimited. Just get normal message to call ATT...
friedmud is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:00 AM   #48
SplitIt!
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by saminator8 View Post
Colorado
+1 for no luck in CO :-(
__________________
My App: SplitIt! w/ Cloud Sync
SplitIt! is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:01 AM   #49
Pakaku
macrumors 6502a
 
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by shurcooL View Post
So, how long until we get a VoiceTime? As in FaceTime but without the video, meaning voice over data. Any predictions?
?????

What, like a phone?
Pakaku is offline   1 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:03 AM   #50
Xytal
macrumors member
 
Join Date: Mar 2010
Spokane, WA, nothing here yet.

4S, unlimited data (grandfathered), iOS 6.
Xytal is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > News and Article Discussion > MacRumors.com News Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AT&T to Expand FaceTime Over Cellular to All Customers by Year End MacRumors MacRumors.com News Discussion 94 Jan 29, 2014 09:00 PM
AT&T Expands FaceTime Over Cellular Access to More Customers MacRumors MacRumors.com News Discussion 163 Nov 24, 2012 11:35 AM
If FaceTime is gone Cellular - is Skype Cellular too? dinapea iPhone 9 Sep 17, 2012 12:09 PM
Beta 4 locks AT&T customers out of FaceTime over cellular! Beezzy iOS 6 65 Aug 8, 2012 12:40 PM
Sprint Won't Charge Customers for FaceTime Over Cellular MacRumors iOS Blog Discussion 57 Jul 26, 2012 11:26 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:28 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC