Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > News and Article Discussion > MacRumors.com News Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 21, 2012, 12:04 AM   #51
clunkmess
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2011
working for me! iPhone 5 unlimited/iPad 3rd gen.

thank you for this wonderful gift, AT&T!
clunkmess is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:04 AM   #52
Atken
macrumors member
 
Join Date: Oct 2006
iPhone 5 w/ Unlimited Data here in Portland and, after multiple restarts (both methods) I still can't activate cellular facetime calls - just get the blue box to call ATT.

I'm probably overly hopeful but could someone who has unlimited data and working facetime over cellular attempt to enable personal hotspot? I'm curious to see if that suddenly works as well
Atken is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:07 AM   #53
Crazyadv
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Hard restart did the trick for me.
Crazyadv is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:08 AM   #54
Bako-MacAddict
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2012
Location: Cupertino, Ca
Didn't work the first time. I did a hard reset and it worked after that.
__________________
Gold & White iPhone 5s 32GB | MacBook Pro 15" Late 2011 | iPad air Space Gray wifi 16GB
AT&T
Bako-MacAddict is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:09 AM   #55
techiegirl
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2007
I mentioned it in this thread earlier today. http://forums.macrumors.com/showpost...&postcount=160

I have an iPad 3.
techiegirl is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:10 AM   #56
MacDav
Banned
 
Join Date: Mar 2004
This is a joke

What if I have an iPad touch? How do I get it working without cellular?
MacDav is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:11 AM   #57
mocciat
macrumors member
 
Join Date: Jul 2008
HMMM, no working on wires 4S and my daughters 4 doesn't even have the Facetime over cellular toggle anymore.

Anyone lese or am i missing something?
mocciat is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:11 AM   #58
Crazyadv
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by BrianMojo View Post
Nothing there either! This is very odd, especially because I remember there being an option at some point. Perhaps iPhone 4 has had this hard-coded out somehow?

I've got:

Cellular Data
Enable 3G
Data Roaming
Set Up Personal Hotspot

Use Cellular Data for:
iCloud Documents
iTunes
Passbook Updates
Reading List
It's under FaceTime, not general settings.
Crazyadv is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:14 AM   #59
shaown
macrumors member
 
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by mocciat View Post
HMMM, no working on wires 4S and my daughters 4 doesn't even have the Facetime over cellular toggle anymore.

Anyone lese or am i missing something?

IP4 does not support FT over Cellular, only 4S and 5 on IOS 6+
shaown is offline   2 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:15 AM   #60
Rojo
macrumors 65816
 
Rojo's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Brookyln
My husband and I both rebooted our iPhones. The toggle for FaceTime over cellular DID appear for his phone (a 4S with unlimited data) but NOT for me (iPhone 4 with unlimited data). Ah well... :-\
Rojo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:16 AM   #61
Cougarcat
macrumors 603
 
Join Date: Sep 2003
Quote:
Originally Posted by Crazyadv View Post
Hard restart did the trick for me.
Same here, regular restart did not work. Edit: well, nevermind. Now it's off, and I get the dialog If I try to change it. Weird.
Cougarcat is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:16 AM   #62
Justinb51
macrumors 6502
 
Join Date: Apr 2010
Location: Indianapolis, IN
Anyone from indy or surrounding get this to work?
Justinb51 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:17 AM   #63
aziatiklover
macrumors 68020
 
aziatiklover's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: 8.8.8.8 and 8.8.4.4
Quote:
Originally Posted by Rojo View Post
My husband and I both rebooted our iPhones. The toggle for FaceTime over cellular DID appear for his phone (a 4S with unlimited data) but NOT for me (iPhone 4 with unlimited data). Ah well... :-\
Facetime over 3G and LTE only work for iphone 4S and 5! 4 is not supported it even tho steve jobs said it would later when it first release lol
__________________
ppleholic
aziatiklover is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:17 AM   #64
mocciat
macrumors member
 
Join Date: Jul 2008
Quote:
Originally Posted by shaown View Post
IP4 does not support FT over Cellular, only 4S and 5 on IOS 6+
Thanks
mocciat is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:18 AM   #65
BrianMojo
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2006
Location: Boston, MA
Quote:
Originally Posted by Crazyadv View Post
It's under FaceTime, not general settings.
Pretty sure it's supposed to be in both locations, actually. BUT...

Quote:
Originally Posted by shaown View Post
IP4 does not support FT over Cellular, only 4S and 5 on IOS 6+
The man above has my answer, which I also had just come to from a quick Google. Of course, this is absurd because the iPhone 4 has a front facing camera and 3G, so there's absolutely no reason it shouldn't support it. Oh, Apple...
BrianMojo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:18 AM   #66
ndpitch
macrumors regular
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by MacRumors View Post
There still remains a possibility that this is an oversight on AT&T's part. We are reaching out to AT&T for clarification on their policy.
If it's an oversite, why draw attention to it???
ndpitch is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:20 AM   #67
AbSoluTc
macrumors 68020
 
AbSoluTc's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Richmond, VA - turned off phone, back on, FT over Cellular data switched ON. Works.
__________________
Twitter - Flickr
AbSoluTc is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:21 AM   #68
Dainin
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2009
iPhone 5 unlimited, works for me. Had to power off and back on.
Dainin is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:22 AM   #69
vthree
macrumors member
 
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by StarDal View Post
Same here... Dallas grandfathered unlimited on the 5.
Same result here - Dallas, Texas grandfathered iPhone 5
vthree is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:23 AM   #70
dwhittington
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2007
Location: Houston, TX
Works! iPhone 5 w/ unlimited data plan in Houston, TX.
__________________
-David

Think 8-bit.
dwhittington is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:23 AM   #71
roccobladr
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Cougarcat View Post
Same here, regular restart did not work. Edit: well, nevermind. Now it's off, and I get the dialog If I try to change it. Weird.
Same thing here. I did a hard reset on my 4S and if I toggle the switch I get the blue data screen pop up. If I reset again, the toggle will be on and again I get the pop up if I toggle it off and on. Strange
roccobladr is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:25 AM   #72
troymdaniels
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2010
I restart, look in settings and its turned on while the phone is searching for a signal. As soon as I have service again it switches off. Pittsburgh 4s unlimited
troymdaniels is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:25 AM   #73
vthree
macrumors member
 
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by dwhittington View Post
Works! iPhone 5 w/ unlimited data plan in Houston, TX.
Lucky! Sigh my girlfriend has poor cell reception at her apartment (we're long distance) and AT&T wants to charge for a microcell, so FT is our main source of communication sadly
vthree is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:27 AM   #74
qwerty101
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2011
Location: San Francisco, CA
I have an iPhone 5 with an AT&T unlimited data plan. FaceTime over LTE works for me now. In fact, my girlfriend and I were able to FaceTime over cellular. She has an iPhone 4S with unlimited data with AT&T. Worked great.
qwerty101 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 21, 2012, 12:33 AM   #75
mjrkjm
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2007
Working for me. i5 unlimited AT&T nyc suburbs.

Don't really care about FaceTime so much as personal hotspot. Any idea if that will happen?
mjrkjm is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > News and Article Discussion > MacRumors.com News Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AT&T to Expand FaceTime Over Cellular to All Customers by Year End MacRumors MacRumors.com News Discussion 94 Jan 29, 2014 09:00 PM
AT&T Expands FaceTime Over Cellular Access to More Customers MacRumors MacRumors.com News Discussion 163 Nov 24, 2012 11:35 AM
If FaceTime is gone Cellular - is Skype Cellular too? dinapea iPhone 9 Sep 17, 2012 12:09 PM
Beta 4 locks AT&T customers out of FaceTime over cellular! Beezzy iOS 6 65 Aug 8, 2012 12:40 PM
Sprint Won't Charge Customers for FaceTime Over Cellular MacRumors iOS Blog Discussion 57 Jul 26, 2012 11:26 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:12 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC