Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 3, 2012, 10:53 AM   #1
tdotto
macrumors member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Exclamation YouTube app on ATV 3

the search feature on the YouTube app does not work? Allows to enter search terms but no results appear

Another thing that is different than the ATV 1 is ability to Log In. When username and password is entered you get message that says this account cannot be used?
tdotto is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 3, 2012, 12:13 PM   #2
chenks
macrumors 6502a
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK
Quote:
Originally Posted by tdotto View Post
the search feature on the YouTube app does not work? Allows to enter search terms but no results appear
search working ok for me

Quote:
Originally Posted by tdotto View Post
Another thing that is different than the ATV 1 is ability to Log In. When username and password is entered you get message that says this account cannot be used?
i can log in fine on the ATV3 - both mine are logged in.
chenks is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 4, 2012, 05:55 AM   #3
Pyromonkey83
macrumors 6502
 
Join Date: May 2009
It sounds to me like your ATV is not hooked up to your network. Both of these functions work fine and have never had any other reported issues.

Check your wifi/lan connection.
Pyromonkey83 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 4, 2012, 12:39 PM   #4
tdotto
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by Pyromonkey83 View Post
Check your wifi/lan connection.
I am connected - proof being able to see other iTunes content e.g. Movie previews (trailers) etc. Also, within the YouTube app, I can see What's hot etc. videos.
tdotto is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 4, 2012, 06:31 PM   #5
tdotto
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by tdotto View Post
I am connected - proof being able to see other iTunes content e.g. Movie previews (trailers) etc. Also, within the YouTube app, I can see What's hot etc. videos.
After disconnecting Ethernet and going WiFi I am now able to use this app as expected. I have since flipped back to Ethernet and have experienced no issues.
tdotto is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:29 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC