Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 3, 2012, 06:17 PM   #1
Lara F
macrumors 6502a
 
Join Date: May 2005
Location: Montreal, Quebec
Read position problems

I can't count the amount of times I've clicked on a thread I never opened before, and it takes me near the end instead of the first post. Or I'll come back to a thread I've previously read, click "view first unread" (or the little arrow next to the thread title) and it takes me further than my last read point.

I've searched the settings but no dice as far as finding something to resolve this issue. It's in stark contrast to another vBulletin forum I'm on that is flawless at maintaining position, no matter whether I'm on the website or Tapatalk. I'm wondering what might be causing this and if there's some easy fix? Has anyone else had this issue?
Lara F is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 3, 2012, 06:18 PM   #2
simsaladimbamba
macrumors Core
 
simsaladimbamba's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Do you open the threads via Forum Spy or the sub-forum pages and if so, where exactly do you click, since I don't experience that when clicking a thread in a sub-forum.
__________________
living on the moderately profane edge
simsaladimbamba is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 3, 2012, 08:31 PM   #3
Drew017
macrumors 65816
 
Drew017's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Right beside you
Send a message via Skype™ to Drew017
Quote:
Originally Posted by Lara F View Post
I can't count the amount of times I've clicked on a thread I never opened before, and it takes me near the end instead of the first post. Or I'll come back to a thread I've previously read, click "view first unread" (or the little arrow next to the thread title) and it takes me further than my last read point.

I've searched the settings but no dice as far as finding something to resolve this issue. It's in stark contrast to another vBulletin forum I'm on that is flawless at maintaining position, no matter whether I'm on the website or Tapatalk. I'm wondering what might be causing this and if there's some easy fix? Has anyone else had this issue?
Same issue here... On my MacBook and on my iPod when opening a thread in a sub forum and even if it's on the front page :/
__________________
Who'll put on my shoes while they're walking slowly down the hall of fame?
MacBook Air 13 inch (Mid 2013); Intel Core i5; 4GB RAM; OS X 10.9 Mavericks
Focusrite Scarlett 2i2
Drew017 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:21 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC