Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 8, 2012, 01:30 AM   #1
hkim1983
macrumors 6502
 
Join Date: Feb 2009
Bizarre Mail bug?

I am currently on 10.8.2 and have been using Mail as my email client without a problem since I started using Mountain Lion. My primary email account was a gmail account, however, recently I added 2 additional gmail accounts to Mail so I could use a single program to manage all of my email accounts. This was working fine, until Mail stopped sending emails from my primary account.

Whenever I try to send an email using my primary email account, it uses another one of my gmail accounts instead. As you can imagine, this is extremely annoying. I can receive emails fine, and when using 3rd party programs (like sending something via Evernote), it's sent from my primary account without an issue. I looked in the preferences for Mail, and noticed that the outgoing mail server was set on "Gmail (Offline)". I thought this was the problem, and switched it over to one of the other outgoing gmail options, but this has not fixed the problem. I also have tried deleting and reinstating the account in mail, but the problem still persists (by default, it goes to "gmail (offline)).

Does anyone have any idea on what I can do to fix this? Thanks in advance to anyone who can help.
hkim1983 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 30, 2012, 11:02 AM   #2
Milateket
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by hkim1983 View Post
I am currently on 10.8.2 and have been using Mail as my email client without a problem since I started using Mountain Lion. My primary email account was a gmail account, however, recently I added 2 additional gmail accounts to Mail so I could use a single program to manage all of my email accounts. This was working fine, until Mail stopped sending emails from my primary account.

Whenever I try to send an email using my primary email account, it uses another one of my gmail accounts instead. As you can imagine, this is extremely annoying. I can receive emails fine, and when using 3rd party programs (like sending something via Evernote), it's sent from my primary account without an issue. I looked in the preferences for Mail, and noticed that the outgoing mail server was set on "Gmail (Offline)". I thought this was the problem, and switched it over to one of the other outgoing gmail options, but this has not fixed the problem. I also have tried deleting and reinstating the account in mail, but the problem still persists (by default, it goes to "gmail (offline)).

Does anyone have any idea on what I can do to fix this? Thanks in advance to anyone who can help.
I am having the same problem. Using 10.7.5. It has been going on for a while now. I just put up with it. However, i sent an email as a reply and it used an account i did not want the other person to get. No I want this issue resolved.
Milateket is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC