Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 31, 2012, 10:48 AM   #1
jason.siegel
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2011
HD Tag Not Working

I ripped some of my Blu-rays, converted them with Handbrake (ATV3 setting), added HD tags via Subler, and imported them into iTunes. However, they do not all display an HD tag in iTunes or Apple TV. For example, see below. The resolution is clearly HD, too. Why does it not display as HD?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-12-31 at Mon, Dec 31, 11.46 AM.png
Views:	60
Size:	474.9 KB
ID:	386974  
jason.siegel is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 31, 2012, 10:58 AM   #2
mic j
macrumors 68020
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by jason.siegel View Post
I ripped some of my Blu-rays, converted them with Handbrake (ATV3 setting), added HD tags via Subler, and imported them into iTunes. However, they do not all display an HD tag in iTunes or Apple TV. For example, see below. The resolution is clearly HD, too. Why does it not display as HD?
Subler version?
__________________
17" MBP '09, 2.66 GHz, 8GB RAM; 13" MBP (Retina) '12, 2.5GHz, 8GB RAM; iPad 2, 32GB; iPhone 5s; AE; AppleTV 3; AEBS w 1TB Seagate HDD; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 31, 2012, 11:01 AM   #3
jason.siegel
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2011
0.19
jason.siegel is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 31, 2012, 11:15 AM   #4
mic j
macrumors 68020
 
Join Date: Mar 2012
I just took a HD movie, removed the HD tag with Subler (v0.19). Closed and reopened Subler and added the HD tag. Removed the movie link in iTunes 11 then added the movie back to the library. Worked fine. Thought it might be a Subler issue with the new version. So I have no idea where your problem is coming from, sorry.
__________________
17" MBP '09, 2.66 GHz, 8GB RAM; 13" MBP (Retina) '12, 2.5GHz, 8GB RAM; iPad 2, 32GB; iPhone 5s; AE; AppleTV 3; AEBS w 1TB Seagate HDD; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 31, 2012, 11:38 AM   #5
jason.siegel
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2011
Removing them from the library and then re-adding them did the trick. Thanks!
jason.siegel is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mavericks and Tag Behaviour twodogron OS X Mavericks (10.9) 0 Oct 29, 2013 02:27 PM
Tag Issues? theBigD23 OS X Mavericks (10.9) 11 Oct 24, 2013 12:06 PM
music E tag CHMK iOS 7 1 Sep 5, 2013 11:28 PM
Best Tag Implementations - How Do you tag? blast87 OS X Mavericks (10.9) 12 Jul 7, 2013 05:26 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:35 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC