Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Web Design and Development

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 24, 2013, 12:28 PM   #1
AirStudio
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Diego
 
see vendor information in user profile
iWeb Migration problems to new computer

I can't seem to get my iMac ( 3.4/i7 10.8.2 ) to recognize my iWeb domain.sites2 file after I've copied it to the new machine's ~/Library/Application Support/iWeb/domain.sites2 folder? I copied to the folder and double clicked it to open iWeb, which opens but the files are not there just a fresh domain. Anyone have a fix for this? The files and domains work fine and the files are present on the old machine?
AirStudio is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 24, 2013, 08:56 PM   #2
AirStudio
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Diego
 
see vendor information in user profile
Wow! almost 500 views and not one reply!
AirStudio is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 24, 2013, 10:23 PM   #3
Consultant
macrumors G5
 
Consultant's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Use migration assistant to transfer your Sites folder?
Consultant is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Web Design and Development

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:54 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC