Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 10, 2013, 02:29 AM   #1
theNEOone
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Location: NYC
Warcraft III Black Textures in Mountain Lion

So I reinstalled OSX on my computer.

Started with Snow Leopard, installed WCIII and FT, patched both games, and then proceeded to upgrade to Mountain Lion.

I can open both WCIII and FT, but I see black textures all over the place:





Any ideas on how to fix this?
theNEOone is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 12:29 AM   #2
Freyqq
macrumors 68030
 
Join Date: Dec 2004
looks like some textures aren't loading. Reinstall?
Freyqq is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 10:31 AM   #3
RoelJuun
macrumors 6502
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
It's a shame Blizzard does not support Warcraft on OS X anymore. Two gripes; the installer is 32-bit making it impossible to install on 10.7 and up, no more game-support for 10.7 and up.

Luckily I still have my Windows partitionů
RoelJuun is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 12, 2013, 10:41 AM   #4
Schranke
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2010
Location: Denmark
I miss WC3
if my old 2010 cMBP was not dead (coffee accident) i would have reinstalled SL and used it for classic games like WC3.
well i can always make a VM if i really want to play
Schranke is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 15, 2013, 12:05 PM   #5
theNEOone
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2007
Location: NYC
Quote:
Originally Posted by Freyqq View Post
looks like some textures aren't loading. Reinstall?
So, I can't reinstall unless I format my entire HD, load SL and upgrade up to ML from there. WC3 won't install over ML.

The textures loaded fine in SL. Problem only occurred once I upgraded OSX.

Anyway, I gave up and just decided to BootCamp it up... Argh, there goes 25gb of HD space.....


=|
theNEOone is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 15, 2013, 08:14 PM   #6
Freyqq
macrumors 68030
 
Join Date: Dec 2004
Quote:
Originally Posted by theNEOone View Post
So, I can't reinstall unless I format my entire HD, load SL and upgrade up to ML from there. WC3 won't install over ML.

The textures loaded fine in SL. Problem only occurred once I upgraded OSX.

Anyway, I gave up and just decided to BootCamp it up... Argh, there goes 25gb of HD space.....


=|
there's a way to run it in osx using wine. I remember reading somewhere that it worked pretty well actually.
Freyqq is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > OS X 10.8 Mountain Lion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:29 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC